THE SUPER MARIO BROS. MOVIE(討論區,4月5日開畫,劇透)

741 回覆
27 Like 4 Dislike
luigi冇訓練過都咁勁,食星大過一切
其實Daisy同Rosalina係乜水?
成日以為係變咗身既公主
有冇人叫開碧姫做桃公主 ?
彩蛋咩意思
下集yoshi出場
兩兄弟重逢那幕,背景是婚禮的心形。
Donkey Kong 隻game 個ending 可以bug 到如果丟條女落街,donkey 就會同Mario 一齊

有冇全首粵語歌詞
唔係mario fans
入場睇都ok? 諗住d野好得意就去睇
完全無問題,唔做功課入場都無問題
睇完會了解多左班角色
thx bro 因為諗住拉埋個冇打機既女仔fd去
驚到時入場睇到一舊雲
完全冇接觸過可能會覺得個故仔簡單啲咯,不過唔會有女仔一啲都唔識孖寶兄弟掛
有接觸過既會有多啲共嗚同回憶
無既話就只係一套好簡單既卡通片
其實真係唔少人係完全無概念
佢地真係會講話除左去親戚屋企為左湊人數玩過1-2次孖車之外,對呢個作品係一啲都無認識,佢地對打機個種陌生 係講緊身體唔協調到會亂㩒啲掣個啲黎,其實得呢啲記憶係唔會有共鳴
Daisy係另一個地方Sarasaland既公主
Super Mario Land 1就係佢做女主角
之後慢慢塑造成同Luigi一對

Rosalina冇乜點講來歷只係話佢一直同啲星星住喺天文台
Galaxy有本書有啲似是而非既內容暗示佢既身份

但官方從來冇證實過
到近年都冇特登交代佢既來歷
係個神秘啲既角色
想問吓有冇片尾
今日睇左mx4d超正

就咁賽車果段已經值回票價

呢套唔睇mx4d真係浪費左套戲
粒星係邊個?唔係ubisoft 架咩
大猩猩又好似係另外一套game wor
Mario有大猩猩架咩
不如你查返Mario嘅出處先
同埋有隻game叫galaxy
Peach一定有Rules 34
好彩等到最後,Thank you
點解粵語版啲場次多過英文版咁多粵語版睇唔睇得過?
如果imax 同mx4d比邊樣好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞