rubbishptgf賤男週記會唔會出2?

717 回覆
77 Like 3 Dislike
rubbish 係唔抵幫, 但而家逼到佢斷尾唔寫真係好咩? 等佢出完左個故先爆,想爆大鑊嘅人又有花生食,想睇故嘅人又有得睇埋個尾,唔明點解係都要喺出結局前爆出黎。
可能又吵緊分手
rubbish 係唔抵幫, 但而家逼到佢斷尾唔寫真係好咩? 等佢出完左個故先爆,想爆大鑊嘅人又有花生食,想睇故嘅人又有得睇埋個尾,唔明點解係都要喺出結局前爆出黎。

Agger
醒少少完咗故先爆啦

Agger
醒少少完咗故先爆啦

爆相條on9仔同rubbish一鳩樣
都未睇到最尾就忍唔住自爆比人知
比啲耐性啦年輕人
尾已爛
我要故呀
文呢?
嘩 真係好純

訓前輕輕一推
挑!退一萬步黎講就算俾你地起到底咁又點呢?3個月,半年,一年,香港人最叻...
如果你想佢改既,係咁屌有用咩? 咁硬頸既人會聽咩??要誘導架麻,依家個個聖人Mode上身啊?身邊一個都冇Hurt過?成長唔洗代價呀。

我代表Rubbish巴打向大家正式宣佈,唔會有第二集,玩完。

我欣賞Rubbish兄係性情中人,無論最後點都會祝福你。
挑!退一萬步黎講就算俾你地起到底咁又點呢?3個月,半年,一年,香港人最叻...
如果你想佢改既,係咁屌有用咩? 咁硬頸既人會聽咩??要誘導架麻,依家個個聖人Mode上身啊?身邊一個都冇Hurt過?成長唔洗代價呀。

我代表Rubbish巴打向大家正式宣佈,唔會有第二集,玩完。

起左底 等佢學校d老師同同學循循善誘佢 等佢俾airline公司reject下先教化到

訓前輕輕一推

呢位絲打
望到熟口熟面
原來n耐世紀之前follow左條女ig

起左底 等佢學校d老師同同學循循善誘佢 等佢俾airline公司reject下先教化到

證據呢?你唔係以為一篇文章就係咁撚弱智吓?

證據呢?你唔係以為一篇文章就係咁撚弱智吓?

On9 第日hr 一search見到佢d料都898啦下話
望到熟口熟面

搵下有冇rubbish
人地有錢鍾意比人撚狗 吹咩
望到熟口熟面

條女set左private,cap多啲佢既圖上黎
尤其係同rubbish篇文好match個幾張相
十八歲仲讀中五,一定係青出於藍。
咪又係英文又唔識多隻,band3中學入面d垃圾。
一定會入到大學啊,一定會做到空姐啦。
你係雞嚟炸。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞