rubbishptgf賤男週記會唔會出2?

717 回覆
77 Like 3 Dislike
個故越睇越燥
但都會追埋落去
個故越睇越燥
但都會追埋落去

Rubbish棄左故
講真 有條件既男人係香港都玩哂 但佢搞到自己咁

睇鷲哥睇上腦,但其實鷲哥都有成家立室,無論係巨輪2定乘勝追擊
題外話 呢個係疑似rubbish 連登ac
我係上一個post 即係佢用為你失眠既時候唔小心用錯呢個ac 覆人留言
咁rubbish明明有連登ac又點解要扮無話要用ex ac?
我係上一個post 即係佢用為你失眠既時候唔小心用錯呢個ac 覆人留言
咁rubbish明明有連登ac又點解要扮無話要用ex ac?

條友太陰濕,又鍾意扮kol領導連登仔

我係上一個post 見到佢 即係佢用為你失眠既時候唔小心用錯呢個ac 覆人留言

唔掙在post埋出黎
應該係個故嘅後續
咁都要保條女真係
初初覺得rubbish係玩女嘅少爺仔
點知原來係條俾女玩嘅傻系

唔通臭雞自己去東京

呢個29日前係未真係分手
rubbish之前回post先話幾日前先放低條女(而家咁睇其實都係未放)
仲有之前搵佢回過嘅post 見佢有回過post話分左手都會自己去東京
所以一齊去嘅機會好大

哦 咁佢話正式都唔係好正式
可能一齊去東京條女精神分裂嗲下佢又做狗

全劇終
佢地mon實post,而家可能都轉左

啱啱睇完 無轉到

其實好想知,有冇多啲貼士?

係囉點搵到

話說我係其中一位睇完dm rubbish既絲打
同rubbish傾左陣 之後第二朝有個人follow 我 因為我ig 係private 個時直覺估莫非佢就係rubbish
之後有巴打爆左chrrristy出黎 見到個個人都有follow chrrristy
咁就知道原來我當初估中左 follow 我個個就係rubbish

又係直覺同芷純一樣

唔掙在post埋出黎
應該係個故嘅後續
咁都要保條女真係

唔通臭雞自己去東京

rubbish之前回post先話幾日前先放低條女(而家咁睇其實都係未放)
仲有之前搵佢回過嘅post 見佢有回過post話分左手都會自己去東京
所以一齊去嘅機會好大

全劇終

佢話 講過今次係突發,東京係分手前講 從來冇講過今次係東京
我覺得PTGF 好黑人憎
但覺得Rubbishptgf更加黑人憎...
佢果種父權, 仇女,憤世同埋自我....'
原來係毒撚的極致

父權厭女⋯⋯但係又要搵雞做女友,
仲要俾人撚狗,
都算係柒既極致

唔掙在post埋出黎
應該係個故嘅後續
咁都要保條女真係

唔通臭雞自己去東京

所以一齊去嘅機會好大

全劇終

肯撚定條女扮哂野話 發覺最愛都係rubbish撚佢去旅行

唔掙在post埋出黎
應該係個故嘅後續
咁都要保條女真係

唔通臭雞自己去東京

所以一齊去嘅機會好大

全劇終

肯撚定條女扮哂野話 發覺最愛都係rubbish撚佢去旅行

無講係東京但好似無否認係東京
佢地mon實post,而家可能都轉左

啱啱睇完 無轉到

其實好想知,有冇多啲貼士?

係囉點搵到

話說我係其中一位睇完dm rubbish既絲打
同rubbish傾左陣 之後第二朝有個人follow 我 因為我ig 係private 個時直覺估莫非佢就係rubbish
之後有巴打爆左chrrristy出黎 見到個個人都有follow chrrristy
咁就知道原來我當初估中左 follow 我個個就係rubbish

利申ig少人follow 好少無啦啦有人follow 相信唔會係巧合

絲打應該好靚女

梗係啦,條友傻唔晒都識搵野食嘅

要爆埋rubbish出黎先公平。支持你 !

rubbish 經過呢次經歷,佢下次拍拖一定唔會再同個女仔坦白佢叫過上百次雞。係咪 ?

你唔爆就會有其他無辜好女仔中招。

你幻想下。原來枕邊人係個大雞蟲。掂過上百個女仔既下身,用個隻有黏液既手掂下你又摸摸你塊面。

哇哇哇 !! 唔掂。唔好俾佢再呃到其他人 !!

5月中嘈 幾日後又嘈
6月頭又鬧交 7月頭又爭執
煩到
睇左rubbish個真連登account
戴帽都仲幫左條女
屌你老尾
Rubbish on9一回事
究竟肯爆條女咩學校真名係咩未
呢隻雞真係要令佢永不翻身
Rubbish on9一回事
究竟肯爆條女咩學校真名係咩未
呢隻雞真係要令佢永不翻身

兩個一齊落地獄就啱
睇左rubbish個真連登account
戴帽都仲幫左條女
屌你老尾

點幫
原來有親友同條臭雞同校加同班
聽親友講條女好mk又串柒柒
一開始睇個故已經估係咪同學
因為又空姐班又城市論壇
然後一見到啲信同ig
因為又空姐班又城市論壇
然後一見到啲信同ig

details ok?
因為又空姐班又城市論壇
然後一見到啲信同ig

好似爭咁啲野
因為又空姐班又城市論壇
然後一見到啲信同ig

咩信
不過真心講 臭雞d圖咁假
出街都認唔到
因為又空姐班又城市論壇
然後一見到啲信同ig

咩信

佢咩俾左8千蚊唔捨得用個個?
反而我唔知咩係城市論壇
因為又空姐班又城市論壇
然後一見到啲信同ig

咩信

rubbish係篇文有po條女寫比佢嘅信
字體match
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞