rubbishptgf賤男週記會唔會出2?

717 回覆
77 Like 3 Dislike
唔追故,只認為ptgf同雞蟲都應比人公開

agger
爆料個ig冇左
爆料個ig冇左

係囉
應該俾人report 跟住ig ban 咗?
咁今晚咪冇花生食
咁今晚咪冇花生食

Christy leung個ac有700幾followers
咁今晚咪冇花生食

Christy leung個ac有700幾followers

俾人爆咗料仲敢加人,真係唔驚架喎
Btw 如佢所願啦咁多人follow 佢
咁今晚咪冇花生食

俾人爆咗料仲敢加人,真係唔驚架喎
Btw 如佢所願啦咁多人follow 佢

無咗rubbish咪要搵第二個水魚囉
不如開個個post整合好,唔好開係吹水台
不如開個個post整合好,唔好開係吹水台

但依家仲未夠料
個ig冇左,呢度即時靜哂
真係唔知邊啲係分身打手兩邊鬥緊法
個ig冇左,呢度即時靜哂
真係唔知邊啲係分身打手兩邊鬥緊法

仲係度有相 但刪哂屌rubbish d野
rubbish有時會係度參與討論 各位睇路
咁而家即係就算十二點都唔會有野爆啦

你唔係信真係咁堅有料爆下哇

Rubbish兄都未驚過
可能rubbish俾左d錢臭雞要佢執口
可能rubbish俾左d錢臭雞要佢

你唔係信真係咁堅有料爆下哇

Rubbish兄都未驚過

係咪堅都好 覺得爆哂d個人資料又拉屋企人落水有d衰
屌 實話唔係嫁
正如當初你貼PTGF出黎個時
個個都出黎話自己唔係啦
可能rubbish俾左d錢臭雞要佢封口

隨時兩個傾掂數

唔掙在post埋出黎
應該係個故嘅後續
咁都要保條女真係
初初覺得rubbish係玩女嘅少爺仔
點知原來係條俾女玩嘅傻

等我回應埋最後一次啦。

其實原先寫故都冇諗過會寫咁耐。不過見咁多人話睇完有共嗚,所以先越寫越長。寫既過程令其實真係好痛苦。要日日睇返每一段msg, 每一個回憶。就好似重頭睇一次我同佢既回憶咁。

兩個人既事我相信只有兩個人自己最清楚。當初我寫故第一句已經寫左到底係邊個負邊個。結果個故未完你地已經下左定論。

其實就算睇戲你地未到最尾都唔知邊個係壞人邊個係好人掛。

其實大家憎我我係十分理解,所以我唔介意大家屌我起我底。不過由頭到尾寫呢個故都係我自己既意思。我好相信你地睇完個故之後一定唔會覺得女主角係衰人。不過而家我都冇咩心情再寫落去。

之前都講過寫完個故就會消失。bye

睇故都知臭雞咩料 加上學校冇朋友 好人好者會冇乜朋友 條女串串共又mk仲有幾隻兵揼骨都知姣底仲有sp仲點唔係衰人 r哂頭
等我回應埋最後一次啦。

其實原先寫故都冇諗過會寫咁耐。不過見咁多人話睇完有共嗚,所以先越寫越長。寫既過程令其實真係好痛苦。要日日睇返每一段msg, 每一個回憶。就好似重頭睇一次我同佢既回憶咁。

兩個人既事我相信只有兩個人自己最清楚。當初我寫故第一句已經寫左到底係邊個負邊個。結果個故未完你地已經下左定論。

其實大家憎我我係十分理解,所以我唔介意大家屌我起我底。不過由頭到尾寫呢個故都係我自己既意思。我好相信你地睇完個故之後一定唔會覺得女主角係衰人。不過而家我都冇咩心情再寫落去。

睇故都知臭雞咩料 加上學校冇朋友 好人好者會冇乜朋友 條女串串共又mk仲有幾隻兵揼骨都知姣底仲有sp仲點唔係衰人 r哂頭

點睇條女都係 公主癌 拜金 死港女 呢類指控係故入面已經好清楚反映晒 事實黎 咁都唔係衰人 仆街?我就唔撚信個結局 會有合理理由解釋到佢做個d仆街野?
無料到 ig都無埋
等我回應埋最後一次啦。

點睇條女都係 公主癌 拜金 死港女 呢類指控係故入面已經好清楚反映晒 事實黎 咁都唔係衰人 仆街?我就唔撚信個結局 會有合理理由解釋到佢做個d仆街野?

咪比你講症囉 身患絕症 有公主癌嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞