rubbishptgf賤男週記會唔會出2?

717 回覆
77 Like 3 Dislike
講真芷純係幾靚嘅
至少對腳夠長
雖然對大眼con好假 同埋ig啲相勁白而上次俾人偷拍啲相就勁黑 唔知P左幾耐
但呢條女俾喳咁貴包佢唔抵呀嘛!
包個明星仔好過啦

定係其實rubbish 係m 鐘意俾條女指住黎屌
Btw我認同樓上張相係rubbish放
佢地又無朋友 rubbish就private ig 而芷純又唔post/ post完又會del 又唔會有人一早知佢地啲料唔會cap定
基本上得佢地會有
好想知rubbish屋企人點睇成件事
旁觀者清 佢地見到rubbish咁既樣 再見到條女後生青春 應該會sense到d野掛?

調返轉 臭雞屋企人見到自己個女拖住個咁嘅男人會點諗

臭雞屋企人知佢有錢仔
應該好開心

臭雞屋企人咁窮應該唔識上lihkg睇下自己個女幾不孝去做雞
講真芷純係幾靚嘅
至少對腳夠長
雖然對大眼con好假 同埋ig啲相勁白而上次俾人偷拍啲相就勁黑 唔知P左幾耐
但呢條女俾喳咁貴包佢唔抵呀嘛!
包個明星仔好過啦

定係其實rubbish 係m 鐘意俾條女指住黎屌
Btw我認同樓上張相係rubbish放
佢地又無朋友 rubbish就private ig 而芷純又唔post/ post完又會del 又唔會有人一早知佢地啲料唔會cap定
基本上得佢地會有

5千好撚平wor
屌,話口未完就有人貼出嚟。

起 rubbish 出嚟唔緊要,但你咁撚公然貼出黎,頭先果位絲打可能就會畀佢報復。

條友自己本身又唔係咩型男,柒係柒,咪真係毒L樣囉。佢一向都係咁話自己,佢又冇撚吹噓過自己咩中上/正常樣。 起完係呢個樣都根本冇驚喜可言,分分鐘攪到嗰位絲打又冇意義嘅行為,都唔知攪嚟做乜。

屌你老母 張相我貼上ig既?
貼佢上黎叫人警惕雞蟲又唔得既

弱撚智,佢個樣溝你老母都窄窄哋啦,警條撚就有。

佢真金白銀叫 ptgf, 明買明賣,又唔撚係呃人感情, 又唔撚係溝啲純情少女, 做雞蟲而言佢算係直接了當啦。

屌你老母,你食花生就認食花生,咪撚講到係為咗警愓世人至貼佢出黎咁,扮鳩晒自己企喺毫德蓋地咁,好撚嘔心。

唔想睇就走啦
條友扮哂偉大咁,話貼哂啲ptgf相出黎要人正視ptgf呢種文化,但自己又出教學教人點做ptgf
再講唔係條條女都接受到另一半做過雞蟲,連臭雞christy都介意,普通女仔又點會咁易接受到
認住個撚樣,唔好俾個都唔知有冇性病既人搞,咁都要俾你屌
影響唔到你/唔想睇就捐翻入你老母個閪窿入面啦

你老母個閪窿就真係窒過好多條撚嘅。

而家佢一向都好撚坦白咁認自己有咁ptgf , 冇撚唔認喎。佢有瞞住去溝女咩? 你咁撚柒正義不如入鳩去成人台起晒啲雞蟲出黎警惕世人啦屌你老母。

食花生就食花生啦,仆街懶撚係偉大咁,真係好撚可笑。

佢係仆街,你都係一條賤種咋。

你條癲狗吠撚完未
辛苦伯母十月懷胎生左你件是非不分既弱智仔出黎
而家貼左條垃圾既相出黎完全抵佢死
件垃圾出錢食ptgf 食完就算啦 趙完唱冇品到
仲要作啲堂而皇之既藉囗出黎話想抖正歪風
實情自己助長ptgf呢種風氣 又出錢又出教學
之後爆左條臭雞出黎 仲要做護主犬 屌翻成班巴絲轉頭
你件柒頭冇追哂黎睇仲要衝出黎柒
自己都食緊花生仲要懶係正義咁唔俾人貼

絲打貼得好
有佢兩條雞蟲同臭雞既料就繼續爆

你真係戇鳩無極限。我叫人唔好喺度貼rubbish 出黎唔撚係同情佢,係之前有個絲打正好講完,然後就突然爆呢單野出黎,一陣 rubbish 癲起上黎爆返個絲打大鑊,個絲打咪好撚無辜。

我就唔係正義撚,一向都話 rubbish 係一條仆街, 但為左呢條起佢底而無啦啦攪著無辜嘅人,就冇撚意義。

另外, 想睇佢仆街我好明白,好似你咁睇佢唔撚順眼覺得佢雙重標準扮晒野而想起佢底我理解,但講撚到係為左警惕世人而唔理可能攪著其他人,仲大條道理咁,就好撚嘔心。

ig見人po
真身?
做咩del哂rubbishptgf ig啲po啊?

如果係真 我唔想推post了

笑死我 我睇到張相第一時間同你諗同一樣野

之前爆咁多ptgf出黎
e家俾人起到底
唔知會唔會有生命危險

都唔知係咪佢唔知點解我ff佢會係好樣d
絲打銀公主可唔可以確認下依個係唔係rubbishptgf

唔好再搞銀公主
一陣佢真係有事
靚應該幾靚
但有無d無EFFECT既相

我比8分
鼻太大 眼分得太開

樣就ok
因為冇咩氣質
一睇就冇內涵
我唔覺得28歲想搵呢種人

唔好再搞銀公主
一陣佢真係有事

其實銀公主好傻囉
你PO rubbish又好 唔PO都好
你講哂俾Rubbish識你安慰過Rubbish
佢ADD左你 做乜9姐

唔好再搞銀公主
一陣佢真係有事

其實銀公主好傻囉
你PO rubbish又好 唔PO都好
你講哂俾Rubbish知佢識你 你安慰過Rubbish
佢ADD左你 做乜9姐

SORRY 番工部電腦太舊
你班人唔好再成日提起個絲打
件垃圾可能本身都冇諗住拖埋人落水
俾你地講多兩講揾人祭旗就多得你班人唔少

上面個教徒柒左你就摺啦
男人老狗打哂千字文幫你教主做護主犬 屌柒啲起佢底既人 仲柒唔夠咩
屌,話口未完就有人貼出嚟。

起 rubbish 出嚟唔緊要,但你咁撚公然貼出黎,頭先果位絲打可能就會畀佢報復。

條友自己本身又唔係咩型男,柒係柒,咪真係毒L樣囉。佢一向都係咁話自己,佢又冇撚吹噓過自己咩中上/正常樣。 起完係呢個樣都根本冇驚喜可言,分分鐘攪到嗰位絲打又冇意義嘅行為,都唔知攪嚟做乜。

屌你老母 張相我貼上ig既?
貼佢上黎叫人警惕雞蟲又唔得既

弱撚智,佢個樣溝你老母都窄窄哋啦,警條撚就有。

佢真金白銀叫 ptgf, 明買明賣,又唔撚係呃人感情, 又唔撚係溝啲純情少女, 做雞蟲而言佢算係直接了當啦。

屌你老母,你食花生就認食花生,咪撚講到係為咗警愓世人至貼佢出黎咁,扮鳩晒自己企喺毫德蓋地咁,好撚嘔心。

唔想睇就走啦
條友扮哂偉大咁,話貼哂啲ptgf相出黎要人正視ptgf呢種文化,但自己又出教學教人點做ptgf
再講唔係條條女都接受到另一半做過雞蟲,連臭雞christy都介意,普通女仔又點會咁易接受到
認住個撚樣,唔好俾個都唔知有冇性病既人搞,咁都要俾你屌
影響唔到你/唔想睇就捐翻入你老母個閪窿入面啦

你老母個閪窿就真係窒過好多條撚嘅。

而家佢一向都好撚坦白咁認自己有咁ptgf , 冇撚唔認喎。佢有瞞住去溝女咩? 你咁撚柒正義不如入鳩去成人台起晒啲雞蟲出黎警惕世人啦屌你老母。

食花生就食花生啦,仆街懶撚係偉大咁,真係好撚可笑。

佢係仆街,你都係一條賤種咋。

你條癲狗吠撚完未
辛苦伯母十月懷胎生左你件是非不分既弱智仔出黎
而家貼左條垃圾既相出黎完全抵佢死
件垃圾出錢食ptgf 食完就算啦 趙完唱冇品到
仲要作啲堂而皇之既藉囗出黎話想抖正歪風
實情自己助長ptgf呢種風氣 又出錢又出教學
之後爆左條臭雞出黎 仲要做護主犬 屌翻成班巴絲轉頭
你件柒頭冇追哂黎睇仲要衝出黎柒
自己都食緊花生仲要懶係正義咁唔俾人貼

絲打貼得好
有佢兩條雞蟲同臭雞既料就繼續爆

你真係戇鳩無極限。我叫人唔好喺度貼rubbish 出黎唔撚係同情佢,係之前有個絲打正好講完,然後就突然爆呢單野出黎,一陣 rubbish 癲起上黎爆返個絲打大鑊,個絲打咪好撚無辜。

我就唔係正義撚,一向都話 rubbish 係一條仆街, 但為左呢條起佢底而無啦啦攪著無辜嘅人,就冇撚意義。

另外, 想睇佢仆街我好明白,好似你咁睇佢唔撚順眼覺得佢雙重標準扮晒野而想起佢底我理解,但講撚到係為左警惕世人而唔理可能攪著其他人,仲大條道理咁,就好撚嘔心。

利申
我就一直叫銀公主唔好再出聲既
但係講起樓上話大條道理,其實rubbish當初咪又係大條道理咁

其實諗諗下,rubbish呢個人機心都幾重先起到咁多ptgf
首先,一開頭佢就係呢個post打篇長文,講到自己好正義,其實就係想我地同情佢唔好起christy底

之後中間用分身,激將法咁睇下係咪真係搵到佢自己嘅真身ig

到最後打左篇回應文,將自己推到企係道德高地上面,之後就令大家覺得佢無辜

不過而家又有陰謀論話係佢post
其實會唔會佢都知起左christy 底
咁就搵令一個男人同christy 影既相,就等大家以為呢個係rubbish

上面個教徒柒左你就摺啦
男人老狗打哂千字文幫你教主做護主犬 屌柒啲起佢底既人 仲柒唔夠咩

教你老母咩柒頭,你自己咪又係講緊,收皮啦。唔夠人講又想屈鳩人?
銀公主處事其實都有問題,唔上唔落進退失據
rubbish巴真係城府好深....
一直用影分身係度出現
我諗上面既一堆回覆之中都可能有佢本人係度
我估佢應該未估到邊個係絲打既
因為佢都係用影分身黎CHOK絲打自爆

btw
可唔可以出埋個尾
追左咁耐唔係而家爛尾呀麻
銀公主處事其實都有問題,唔上唔落進退失據

銀公主純到
Btw 有無人肯同我討論下究竟ig rubbish張相邊個post
係巴絲定臭雞

可能係rubbish

真心會

你都覺得張相係rubbish

似臭雞比人爆完 逼rubbish一齊死

我仲係好難相信張相係rubbish

我都接受唔到。。。。
其實rubbish自己都有講到佢出完個講故post有好多絲打dm佢 所以我唸佢未必知我係邊個既
我ig block左佢改左名 所以應該無事
咁多位巴絲打有心啦
其實rubbish自己都有講到佢出完個講故post有好多絲打dm佢 所以我唸佢未必知我係邊個既
咁多位巴絲打有心啦

而家大家都估你係好吸引
Rubbish先會加你....

Btw
Rubbish應該真係唔想搞到咁

船,邊個無沉過?
咁多位巴絲打有心啦

再次自爆俾RUBBISH
咁多位巴絲打有心啦

咁上面張相係咪真係rubbish嚟
銀絲打唔係假膠的話,就係想示範一下咩叫天然呆
咁多位巴絲打有心啦

咁上面張相係咪真係rubbish嚟

係唔係都唔重要啦

對佢個樣無興趣
銀絲打唔係假膠的話,就係想示範一下咩叫天然呆

真係笑撚左
咁多位巴絲打有心啦

真係戇鳩鳩生勾勾,講晒自己每一步出嚟俾人知。
咁多位巴絲打有心啦

真係戇鳩鳩生勾勾,講晒自己每一步出嚟俾人知。

除非銀公主9UP啦
如果佢講真既話 我真係無撚野好講
我當RUBBISH用真ACCOUNT 加左十條女
要知邊個轉頭BLOCK左自己有幾難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞