rubbishptgf賤男週記會唔會出2?

717 回覆
77 Like 3 Dislike
當佢做錯
大家寬容d

佢沉咗船咋

當局者迷
佢地mon實post,而家可能都轉左

啱啱睇完 無轉到

其實好想知,有冇多啲貼士?

係囉點搵到

話說我係其中一位睇完dm rubbish既絲打
同rubbish傾左陣 之後第二朝有個人follow 我 因為我ig 係private 個時直覺估莫非佢就係rubbish
之後有巴打爆左chrrristy出黎 見到個個人都有follow chrrristy
咁就知道原來我當初估中左 follow 我個個就係rubbish

狗改不了吃屎
係咪見絲打張相幾靚幾正
再用真身follow你
睇下可唔可以食用
佢宜家public定private?
當佢做錯
大家寬容d

佢沉咗船咋

起下底先
果然係同類人先明白到佢
你又沉左船啊?

啱啱睇完 無轉到

係囉點搵到

同rubbish傾左陣 之後第二朝有個人follow 我 因為我ig 係private 個時直覺估莫非佢就係rubbish
之後有巴打爆左chrrristy出黎 見到個個人都有follow chrrristy
咁就知道原來我當初估中左 follow 我個個就係rubbish

狗改不了吃屎
係咪見絲打張相幾靚幾正
再用真身follow你
睇下可唔可以食用
佢宜家public定private?

佢一向都private呀
佢一向都private呀

撐你爆料喎絲打
如果個ac真係rubbish正身嘅話 咁佢真係陰濕都無人有
嗰個寫故話點比人綠帽仲好愛人
轉個頭就用ptgf界kol 嘅身份嚟食女
同厹有咩分別 同臭雞有咩分別
仲以為佢係好瀟灑果d人黎

證明你冇睇故
全世界9成女人都係雞

啱啱睇完 無轉到

係囉點搵到

利申ig少人follow 好少無啦啦有人follow 相信唔會係巧合

絲打應該好靚女

證明你冇睇故

條rubbish好垃圾,叫完ptg又po上連登發大攞彩上位,三敗俱傷,大大聲話女朋友係處女,塑造人生贏家形象比連登仔崇拜,另一方面又呃鳩個無知女朋友,最後都係抽離唔到慾海,忍唔住沉船萬劫不復,被人當狗撚又上連登出文呃正評,甚至到呢刻,大部分連登仔都係幫緊佢,得小部分覺得佢先係最大問題嗰個

啱啱睇完 無轉到

係囉點搵到

利申ig少人follow 好少無啦啦有人follow 相信唔會係巧合

絲打應該好靚女

梗係啦,條友傻唔晒都識搵野食嘅
屌rubbish最廢就係最後都要幫住隻雞

好早已經覺得條友好西
屌原來黎左呢邊
唔係睇書展肥婆都唔知有呢個post
仲以為1001左就無

呢個真
明知臭都仲狗衝去爭住幫佢奶閪
分分鐘拎你啲錢去貼仔喳
當你買左年plan

呢個真
明知臭都仲狗衝去爭住幫佢奶閪
分分鐘拎你啲錢去貼仔喳
當你買左年plan

作孽太多,受返都係好事
條女完全雞樣
好想睇RUBBISHPTGF究竟係咩樣

正宗賤種,ac都要食埋自己拋棄嗰個ex,唔知乜樣呢
好想睇RUBBISHPTGF究竟係咩樣

正宗賤種,ac都要食埋自己拋棄嗰個ex,唔知乜樣呢

唔係佢比人拋棄咩?
講真 有條件既男人係香港都玩哂 但佢搞到自己咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞