rubbishptgf賤男週記會唔會出2?

717 回覆
77 Like 3 Dislike
我諗條女而家一定發晒脾氣
:叫撚咗你唔撚好再開任何post咖啦,而家搞撚到我比人起底啦,如果係我Ex一定唔會搞到咁囉,分手啦屌你老母
Rubbish:我知錯啦 唔好分啦

呢條女受硬唔受軟
比到拍拖既感覺
比到「真愛」
比到性
其實好多人係當局者先感覺到
同埋都唔係純粹一邊付出晒
係呀講到每星期rubbish車出車入好偉大
咁講真條女都叫倍足rubbish兩日
好多野又冇得化做晒錢去衡量
更加唔係我地呢D外人去評價
因為都係當事人既主觀感覺先係有意義

利申: 其實兩邊都唔抵幫 女 既係雞 男既就幼稚[/quote]

都係既
重點係 4,5千其實幾平 ha
比到拍拖既感覺
比到「真愛」
比到性

利申: 其實兩邊都唔抵幫 女 既係雞 男既就幼稚

都係既
重點係 4,5千其實幾平 ha[/quote]

因為同佢開心過所以放唔低
我諗有拍過拖都會明呢個道理
亦都唔係我地呢D外人可以左右到
如果咁易比人動遙
呢段感情都唔方會有結果

都係既

如果咁易比人動遙
呢段感情都唔方會有結果[/quote]

一開始緊係開心啦
但俾人撚到咁都仲唔散就好撚有病
比到拍拖既感覺
比到「真愛」
比到性

利申: 其實兩邊都唔抵幫 女 既係雞 男既就幼稚

都係既

如果咁易比人動遙
呢段感情都唔方會有結果

我諗已經唔係畀人動搖嘅問題 rubbish打得呢篇故數哂佢條女啲嘢出嚟 明顯地佢心入面都有怨氣啦
樓主本身就係靠個故事同條女復合,你班仆街起曬底咁點算?呢家條女出曬名肯定唔止五千蚊啦,俾你地搞到起曬價。

我出八千
樓主正仆街
爆晒ptgf d 相出黎
搞到宜家暑假都冇淡好食
個個都唔肯俾相

屌你啦 依個post樓主唔係rubbishptgf呀係我呀 屌人都屌清楚d
樓主正仆街
搞到宜家暑假都冇淡好食
個個都唔肯俾相

屌你啦 依個post樓主唔係rubbishptgf呀係我呀 屌人都屌清楚d

谷精上腦
樓主本身就係靠個故事同條女復合,你班仆街起曬底咁點算?呢家條女出曬名肯定唔止五千蚊啦,俾你地搞到起曬價。

我出八千

有錢就復合嫁啦
Rubbish肯出返嚟未?
唔好縮埋一邊啦
交待清楚好喎

其實我仲想睇故
唉,難喂Rubbish巴打打左咁多經歷,一個二個都咁撚低質,未審先判,你唔俾芷純有咩逆轉咩 更何況人地得18歲渣,貪玩可以理解啊,佢唔見識多d世面又點知巴打既好呀。

18歲18歲 屌你我夠18歲啦 18歲成年啦唔係大哂架 仲細啊?
你話靚妹有少少唔成熟可以理解 但佢無理取鬧同貪錢嘅程度根本唔關年紀事 係佢本身嘅性格同思想有問題
你倒不如話佢18歲就有呢啲雞格 將來真係不得了啦

你地唔幫手氹番芷純,Rubbish巴打都有排受 係想佢出文既巴絲識做啦
你地睇左咁耐故都知Rubbish受軟唔受硬架啦
芷純我永遠站係你呢邊
你地唔幫手氹番芷純,Rubbish巴打都有排受 係想佢出文既巴絲識做啦
芷純我永遠站係你呢邊 [/quote]

芷純其實我都知你唔想做雞架
天生窮無計架嘛
樓主正仆街
搞到宜家暑假都冇淡好食
個個都唔肯俾相

笑左
樓主正仆街
搞到宜家暑假都冇淡好食
個個都唔肯俾相

笑左

我好無辜架
芷純我永遠站係你呢邊

天生窮無計架嘛[/quote]
佢應該諗住唔上水過一陣冇人推post冇人記得
芷純我永遠站係你呢邊

天生窮無計架嘛

佢應該諗住唔上水過一陣冇人推post冇人記得[/quote]

推到起哂臭雞底
btw下個POST番係講故台啦
依家好快沉
咁快爆做咩
而家爛尾
push
一定起錯人!芷純女神點會係咁普通既mk妹!
芷純我永遠站係你呢邊

天生窮無計架嘛

佢應該諗住唔上水過一陣冇人推post冇人記得

推到起哂臭雞底
btw下個POST番係講故台啦
依家好快沉[/quote]
期待緊新料
咁既質素都捧到天上有地下無?
2000蚊都嫌多啦屌。
大家辛辛苦苦幫佢起底
困住隻雞 警告世人
等大家唔好慘絕人寰
為左氹返條女竟然話大家低質?
真係做狗做到出晒面 食左迷藥??
無眼睇落去 再咁落去
等睇成日都投唔起頭做人啦
btw條女實會發癲屌鳩rubbish
真係好
借啲意又可以呃多十萬九千啦
臭雞草埋d錢養鬼仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞