rubbishptgf賤男週記會唔會出2?

717 回覆
77 Like 3 Dislike
爆曬兩個全名就岩 爆埋臭雞學校
起條女d花生會香d,而且最黑人憎都係條死臭雞

因果互為影響
rubbish=怪獸家長/關愛座
芷純=港孩/迫人讓座嘅人
Ig條友做咩咁嬲
我都覺要focus 係臭雞到

因果互為影響

但rubbish 比條臭西咁撚法,算唔算受哂報應?但條臭雞仲未有喜報應

因果互為影響

但rubbish 比條臭西咁撚法,算唔算受哂報應?但條臭雞仲未有喜報應

比人起底比人鬧足兩個po
然後再比rubbish寫篇故變左千古罪人已經係報應
(明明rubbish想幫條女平反,依家似借刀多啲)
人生總會遇上幾件hihi,
唔係好大件事當傷左荷包汲取下教訓咪算
又唔洗下下都要清算人

因果互為影響

又唔洗下下都要清算人

不過合照正常得佢地自己有,係佢地兩個是旦一個放出黎又唔出奇...因為我諗唔到咩原因合照會sd比一個第三者

因果互為影響

又唔洗下下都要清算人

不過合照正常得佢地自己有,係佢地兩個是旦一個放出黎又唔出奇...因為我諗唔到咩原因合照會sd比一個第三者

好鬼
rubbishbtgfsecret 可唔可以起條女底
想知多D
睇ig 話佢屈個女仔做雞,個女仔跳樓死左,真有其事?

可否求證下
睇ig 話佢屈個女仔做雞,個女仔跳樓死左,真有其事?

可否求證下

假掛?
屌 我覺得依加啲資料都好可疑
好有可能係條臭雞引人擺出黎
大家焦點放撚錯晒人啦
唔好唔記得 為你失眠 係兩條友共用
係咪條雞覆comment你地都唔知
比著我係條女 我諗盡辦法屈9佢
爆自己係雞又比人起底喎 緊係報仇啦
跟住以前班比佢玩弄過既雞又比人搞到無得撈
啲雞既思路都一樣 sure都襯熱鬧報仇啦。
唔係話要專登幫邊個 可能我估錯
諗野要諗多幾面
唔好傻下傻下落搭啦 醒神啊大家 !!

推番主角先

推番主角先

604followers去左640followers
雞即係雞
爆得出電話既係人都知你係邊撚個啦
rubbish 老撚都話唔係你仲要反將佢
屌你老母仲痴緊人去東京架臭雞
同埋 唔洗用為你失眠個ac 幫自己洗底啦 臭雞

推番主角先

604followers去左640followers

恩客返尋味

做咩retired呀屌你
雞即係雞
爆得出電話既係人都知你係邊撚個啦
rubbish 老撚都話唔係你仲要反將佢
屌你老母仲痴緊人去東京架臭雞
同埋 唔洗用為你失眠個ac 幫自己洗底啦 臭雞

臭雞真係好奇怪
屌 我覺得依加啲資料都好可疑
好有可能係條臭雞引人擺出黎
大家焦點放撚錯晒人啦
唔好唔記得 為你失眠 係兩條友共用
係咪條雞覆comment你地都唔知
比著我係條女 我諗盡辦法屈9佢
爆自己係雞又比人起底喎 緊係報仇啦
跟住以前班比佢玩弄過既雞又比人搞到無得撈
啲雞既思路都一樣 sure都襯熱鬧報仇啦。
唔係話要專登幫邊個 可能我估錯
諗野要諗多幾面
唔好傻下傻下落搭啦 醒神啊大家 !!

我唔介意佢地圍內自己互爆架 有花生食咪得
之前rubbish同臭雞差d分手臭雞講左句聽日頭條見根本兩個都係咩仆街野都做得出
分分鐘已經係條臭雞爆料黎轉移視線
集中火力係條臭雞到啦

兩個都咁仆街

岩 兩個一齊仆街啦

籠裡雞作反

對rubbish就留一線,對其他就打聖戰
籠裡雞作反

睇定啲好
次次爆女相都話有rubbish啲料 次次都食炸糊
btw 係爆就爆埋隻臭雞啦
銀公主d料係真定假都好 佢都爆左rubbish用分身啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞