rubbishptgf賤男週記會唔會出2?

717 回覆
77 Like 3 Dislike
屌,話口未完就有人貼出嚟。

起 rubbish 出嚟唔緊要,但你咁撚公然貼出黎,頭先果位絲打可能就會畀佢報復。

條友自己本身又唔係咩型男,柒係柒,咪真係毒L樣囉。佢一向都係咁話自己,佢又冇撚吹噓過自己咩中上/正常樣。 起完係呢個樣都根本冇驚喜可言,分分鐘攪到嗰位絲打又冇意義嘅行為,都唔知攪嚟做乜。
個張相隔離個個真係臭雞?
我諗左好耐但呢d樣真係太普通
一句講哂
出埋個故定起底

樓上班人咁心急起底做乜野 本來post1都可能出埋佢
講真 人地沉船關讀者叉事咩 又唔係搞到你
佢地一齊更加唔會放條女害人啦 rubbish睇咁緊
你地咁憎條女咪姐係證明佢寫得好 成班道德判官阻住睇文

起 rubbish 出嚟唔緊要,但你咁撚公然貼出黎,頭先果位絲打可能就會畀佢報復。

條友自己本身又唔係咩型男,柒係柒,咪真係毒L樣囉。佢一向都係咁話自己,佢又冇撚吹噓過自己咩中上/正常樣。 起完係呢個樣都根本冇驚喜可言,分分鐘攪到嗰位絲打又冇意義嘅行為,都唔知攪嚟做乜。

屌你老母 張相我貼上ig既?
貼佢上黎叫人警惕雞蟲又唔得既

ig見人po
真身?
做咩del哂rubbishptgf ig啲po啊?

如果係真 我唔想推post了

咁睇芷純又幾靚

咁睇又明點解佢只可以用錢媾女
其實可能係條女自己開新ig post 最大出賣
Rubbish 請開放ig account
rubbish呢個名真係好柒
等我回應埋最後一次啦。

其實原先寫故都冇諗過會寫咁耐。不過見咁多人話睇完有共嗚,所以先越寫越長。寫既過程令其實真係好痛苦。要日日睇返每一段msg, 每一個回憶。就好似重頭睇一次我同佢既回憶咁。

兩個人既事我相信只有兩個人自己最清楚。當初我寫故第一句已經寫左到底係邊個負邊個。結果個故未完你地已經下左定論。

其實就算睇戲你地未到最尾都唔知邊個係壞人邊個係好人掛。

其實大家憎我我係十分理解,所以我唔介意大家屌我起我底。不過由頭到尾寫呢個故都係我自己既意思。我好相信你地睇完個故之後一定唔會覺得女主角係衰人。不過而家我都冇咩心情再寫落去。

之前都講過寫完個故就會消失。bye
開放ig account 啊

你地都未搵到我真ig, 搵到咪開

弱撚智,佢個樣溝你老母都窄窄哋啦,警條撚就有。

佢真金白銀叫 ptgf, 明買明賣,又唔撚係呃人感情, 又唔撚係溝啲純情少女, 做雞蟲而言佢算係直接了當啦。

屌你老母,你食花生就認食花生,咪撚講到係為咗警愓世人至貼佢出黎咁,扮鳩晒自己企喺毫德蓋地咁,好撚嘔心。

為你失眠=臭雞chrrriisty啊嘛
咁唔係應該搞番public

弱撚智,佢個樣溝你老母都窄窄哋啦,警條撚就有。

佢真金白銀叫 ptgf, 明買明賣,又唔撚係呃人感情, 又唔撚係溝啲純情少女, 做雞蟲而言佢算係直接了當啦。

屌你老母,你食花生就認食花生,咪撚講到係為咗警愓世人至貼佢出黎咁,扮鳩晒自己企喺道德高地咁,好撚嘔心。

其實你肯減下肥 戴番到眼鏡 加上有家底又肯比錢養佢 短時間 佢搵唔到個條件比你好既 都唔會離開你既
唔知點解我覺得ig張相 係臭雞逼佢放/佢自己太內疚所以放
個張相隔離個個真係臭雞?
我諗左好耐但呢d樣真係太普通

佢有冇張相 真係正正經經影正面
一係加effect 一係就角度
出街見到佢都唔撚認得啦

算數啦,我都算係追晒你個故,好撚明白你呢段感情嘅感受。

就算佢有乜撚野苦衷都好,都唔係合理理由俾佢咁做,你係一個控制狂同雞蟲,但佢都唔撚係咩好人。

你由一開始養成由得佢無理取鬧後,只要哄你兩句你就冇事呢甚至內疚嘅呢個惡習開始,你就整定會攪成今日咁。

甚至嚟到呢一刻,你都居然仲有內疚。

如果你有機會再拍拖,真係唔撚好再係咁,做人為自己留返啲尊嚴,咁你條女先會識尊重你。
不如個位絲打自爆左先咪唔驚報復
等我回應埋最後一次啦。

其實原先寫故都冇諗過會寫咁耐。不過見咁多人話睇完有共嗚,所以先越寫越長。寫既過程令其實真係好痛苦。要日日睇返每一段msg, 每一個回憶。就好似重頭睇一次我同佢既回憶咁。

兩個人既事我相信只有兩個人自己最清楚。當初我寫故第一句已經寫左到底係邊個負邊個。結果個故未完你地已經下左定論。

其實大家憎我我係十分理解,所以我唔介意大家屌我起我底。不過由頭到尾寫呢個故都係我自己既意思。我好相信你地睇完個故之後一定唔會覺得女主角係衰人。不過而家我都冇咩心情再寫落去。

想問句 而家未完可唔可以唔好消失 你一開波仲話咩睇埋落去就知 以後搵唔番個咁好 可唔可以繼續
等我回應埋最後一次啦。

想問句 而家未完可唔可以唔好消失 你一開波仲話咩睇埋落去就知 以後搵唔番個咁好 可唔可以繼續

繼續啦
好奇怪 講到臭雞係好人負左佢
Rubbish又好似仲鍾意佢加內疚
做竟然選擇唔解釋
好奇怪 講到臭雞係好人負左佢
Rubbish又好似仲鍾意佢加內疚
但竟然選擇唔解釋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞