rubbishptgf賤男週記會唔會出2?

717 回覆
77 Like 3 Dislike
其實一開始睇故心態 知道人真身重要咩 rubbish真心鐘意人都錯咩 個個拍緊拖都當局者迷㗎啦 點解要咁小題大做呢

所以起臭雞係重要d

起臭雞因為各位巴打綠帽過/怕被綠帽既心態 感到憤怒同燥係正路 反正完全諗唔明 人哋受害者又比人戴綠帽又出錢又出力又花精神 失戀都仲要日日喺度出故 比花生大家食下 而家仲要比人起底威脅
我真係佢同學,條女叫Christy Leung 無朋友 好少參加活動 成日串串共

嘩屌 真係
其實一開始睇故心態 知道人真身重要咩 rubbish真心鐘意人都錯咩 個個拍緊拖都當局者迷㗎啦 點解要咁小題大做呢

所以起臭雞係重要d

起臭雞因為各位巴打綠帽過/怕被綠帽既心態 感到憤怒同燥係正路 反正完全諗唔明 人哋受害者又比人戴綠帽又出錢又出力又花精神 失戀都仲要日日喺度出故 比花生大家食下 而家仲要比人起底威脅

問題係rubbish以前都爆左好多ptgf 依家扮哂野咁
我真係佢同學,條女叫Christy Leung 無朋友 好少參加活動 成日串串共

摩牙
全名呢?
留名跟進
睇嚟想睇故已經無可能
留名跟進
睇嚟想睇故已經無可能

反正個結局就係rubbish繼續比隻臭雞撚狗,然後又請隻臭雞去日本
我唔知你係rubbish 定係果個賤貨芷純啦。

芷純係臭雞就毫無疑問,一個十八歲拜金拜到癲,仲要水性楊花不知廉恥嘅九流band 3學生仲妄想入中大?

OU你都入唔到啦八婆。做空姐嘅終極目的係乜?咪泊個好碼頭囉,而家有個有錢仔肯養你,你又戇鳩鳩咁公主病上身仲畀帽人戴,仲要佢戴完一次又一次,做人低能到咁,我係你真係趁地淋算數。

至於 rubbish, 好心你一把年紀,就唔好陪條八婆癲啦。而家唔起都起左出嚟,你深潛/換個ac 咪又係一條好漢,咁撚多人得閒記你一世咩?我知你呢刻係硬唔起心腸放低佢。但你諗真啲,你放唔低嘅唔撚係呢一刻呢隻臭雞,而係你幻想中,回憶中果個芷純。而呢個芷純,已經唔存在,亦永遠都唔會再存在。

你唔走去理直氣壯咁屌柒條八婆話佢應有此報,仲走上黎挑釁呢度啲巴打令件事越描越黑,真係難以理解。
ig有人post左rubbish張相
咁撚柒都食咁多女
公平咩

Link
咁撚柒都食咁多女
公平咩

佢俾錢食
又唔係flirt番黎
咁撚柒都食咁多女
公平咩

佢俾錢食
又唔係flirt番黎

咁我又同意
同埋rubbish一直都冇講自己靚仔
事實還事實
抵屌嘅就抵屌
咁撚柒都食咁多女
公平咩

所以圖呢
咁撚柒都食咁多女
公平咩

Link

巴打們,你地喺度起 rubbish 出嚟,小心一陣害埋嗰位知情嘅絲打。 rubbish 呢刻已經失去咗理智,而且睇在佢俾人撚狗撚到癲都寫左咁長故出黎嘅份上,不如就集中返喺隻臭雞身上算啦。
咁撚柒都食咁多女
公平咩

Link

巴打們,你地喺度起 rubbish 出嚟,小心一陣害埋嗰位知情嘅絲打。 rubbish 呢刻已經失去咗理智,而且睇在佢俾人撚狗撚到癲都寫左咁長故出黎嘅份上,不如就集中返喺隻臭雞身上算啦。

同意 同埋睇rubbish d post又話自己無朋友 工都番唔多
就算起左佢真人出黎 都應該無咩花生食 因為無人識佢
集中火力係臭雞到先啦
咁撚柒都食咁多女
公平咩

Link

同意 同埋睇rubbish d post又話自己無朋友 工都番唔
就算起左佢真人出黎 都應該無咩花生食 因為無人識佢
rubbish 真係好識玩影分身
你地愈屌樓豬愈攬條女
等佢出埋個故先屌啦唉

ig見人po
真身?
做咩del哂rubbishptgf ig啲po啊?
你地愈屌樓豬愈攬條女
等佢出埋個故先屌啦唉

我都想睇佢出埋個尾,但佢而家點會有心情出呢。九成畀隻臭雞怒屌緊,佢仲可能覺得自己害咗條女而內疚緊。

其實條八婆係抵死嘅,但我真係想果位爆料嘅巴打等多兩日先爆佢,因為我確實係好想睇埋個結局。
啲留言篇篇都係千字文屌樓豬仲長過樓豬個故

ig見人po
真身?
做咩del哂rubbishptgf ig啲po啊?

如果係真 我唔想推post了

所以起臭雞係重要d

睇黎施主係受害者

所以起臭雞係重要d

睇黎施主係受害者

實係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞