rubbishptgf賤男週記會唔會出2?

717 回覆
77 Like 3 Dislike
做乜鳩,一路都係話七月同佢去東,之後散左咪冇去。

之前我回post話突然事件要去旅行,幾時話去東京。

慢慢睇埋落去咪知發生咩事,又要係到懶醒亂起底 又唔係好似以前高登仔咁一起就中。 而家咁都冇人睇故,都唔知寫唔寫好

之前有d傻鳩仲問我毒撚女神係咪我條女

鬧我地就狠,對住芷純就被人撚

唔好嬲 自己條女因為自己比人起左底
唔屌下我地都氹唔到人啦

rubbish話散左呀

對唔住
條女個ig一定唔係芷純黎

我仲想睇故㗎

屌你真心定假膠

屌我真係想睇咖
想快d睇到樓主脫離左苦海未

睇落就未啦

唔屌下我地都氹唔到人啦

rubbish話散左呀

對唔住

我仲想睇故㗎

屌你真心定假膠

屌我真係想睇咖

睇落就未啦

可以係sp可以係當佢G既
希望佢唔好咁傻啦
條女真係養唔熟

唔屌下我地都氹唔到人啦

rubbish話散左呀

對唔住

我仲想睇故㗎

屌你真心定假膠

屌我真係想睇咖

睇落就未啦

希望佢唔好咁傻啦
條女真係養唔熟

睇落仲比個靚妹撚緊就係,大家諗下如果真係貼錯人你估佢會唔會咁大反應? 佢係貼成堆ptgf出黎既rubbish喎 佢都話咩好多人起錯底啦之前,跟住個post中間有人貼地鐵偷拍個張,文咪又係繼續出不過今次係難兜既
條女擺明係條臭雞 護女向左走向右走

rubbish話散左呀

對唔住

我仲想睇故㗎

屌你真心定假膠

屌我真係想睇咖

睇落就未啦

希望佢唔好咁傻啦
條女真係養唔熟

睇落仲比個靚妹撚緊就係,大家諗下如果真係貼錯人你估佢會唔會咁大反應? 佢係貼成堆ptgf出黎既rubbish喎 佢都話咩好多人起錯底啦之前,跟住個post中間有人貼地鐵偷拍個張,文咪又係繼續出不過今次係難兜既

呢d野大家心知咪算 我都費時再講咁多 不過睇個勢都係棄故咖啦
話說我都無意中塭到rubbish真身ig
其實rubbish邊有自己講到咁毒咁差
又有家底又識唱歌 大把女比你揀啦

有圖有真相

有圖有真相

唔爆啦 信不信由你 只係想同前樓主講句 無左個ex唔會死
爸絲一直問緊佢係咪同臭雞去東京又唔覆
之後一直吹緊爆料又唔覆
最後一爆料就仆上嚟話炒車又話唔係同人去
出2 做咩,你地掛住起底都冇人睇故

屌 我睇嫁
佢地班仆街咁快爆
搞到冇得睇啦
係都完故先爆啦你班hihi
成班友仔連少少耐性都冇,爆條女出黎把鬼咩,你等 rubbish 講完先爆會死咩?

而家就差個結局,出左結局慢慢起唔好?
出故你就出啦
出2 做咩,你地掛住起底都冇人睇故

條女係幾正

邊撚到正

有圖有真相

唔爆啦 信不信由你 只係想同前樓主講句 無左個ex唔會死

起啦 反正rubbish都唔會認
睇左咁耐條女應該精神分裂, Rubbish都應該有少少思覺失調, 真係痴痴呆呆屌埋一齊
我都係想睇故姐,寫埋落去啦樓豬
我都係想睇故姐,寫埋落去啦樓豬

算啦 咪又係嗌交 屌完芷純幾句又做狗
文啊 rubbish

追得咁辛苦,F5都爛撚晒

想睇埋個結局
rubbish 巴打得閒就出埋下文吧

真係欲知結局如何
晨早斬欖,留返個美好回憶咪算囉
屌完又氹,分完又合,盞搞到愈黎愈難睇
想睇故
想睇 樓主唔好嬲
我要睇故呀 仲未睇到樓主戴帽就俾你班仆街搞到冇得睇
條臭雞好新移民feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞