rubbishptgf賤男週記會唔會出2?

717 回覆
77 Like 3 Dislike
出2 做咩,你地掛住起底都冇人睇故

好想睇故架我
岩啦岩啦垃圾咪撚同臭雞分手啦
埋撚埋單佢啊最好 咪撚再出黎害人啊
有性病都係互相傳染姐屌你老母
冇人會可憐你啊
其實巴打個樣減減肥再搵個正常樣既女仔一定搵到
何必要沉係隻雞到呢
Rubbish呢個名真係好襯佢,咁柒樣衰唔怪得要搵ptgf啦,match, 100%明晒

btw,自相矛盾,最新回應又話相信大家睇晒成個故就會知條女唔係衰人而係佢自己負左佢?但又話唔寫埋落去喇喎??唔寫咪更加全部人一面倒覺得呀芷純係死臭雞囉,我都開始好似上面巴打陰謀論咁覺得,你做咁多野根本終極目的就係想借刀殺人,想佢死
好波 高手
題外話 呢個係疑似rubbish 連登ac
我係上一個post 即係佢用為你失眠既時候唔小心用錯呢個ac 覆人留言
咁rubbish明明有連登ac又點解要扮無話要用ex ac?

5月中嘈 幾日後又嘈
6月頭又鬧交 7月頭又爭執
煩到

好開心訓訓下醒左好多料
原來有親友同條臭雞同校加同班
聽親友講條女好mk又串柒柒
一開始睇個故已經估係咪同學
因為又空姐班又城市論壇
然後一見到啲信同ig

咩信

佢咩俾左8千蚊唔捨得用個個?
反而我唔知咩係城市論壇

城市論壇個故有講 話隻雞去完rubbish去接
原來有親友同條臭雞同校加同班
聽親友講條女好mk又串柒柒
一開始睇個故已經估係咪同學
因為又空姐班又城市論壇
然後一見到啲信同ig

咩信

rubbish係篇文有po條女寫比佢嘅信
字體match

M O R E
其實佢d同學應該都知佢係雞?

知佢應該有個有錢男友囉
學校冇乜朋友 但兵就有幾隻
見過放飯返去有隻兵幫佢揼下骨

咁細個咁識嘆
有無人有chisty ig 放大圖出黎睇

ig見人po
真身?
做咩del哂rubbishptgf ig啲po啊?

如果係真 我唔想推post了

笑死我 我睇到張相第一時間同你諗同一樣野

ig見人po
真身?

ig見人po
真身?

之前爆咁多ptgf出黎
e家俾人起到底
唔知會唔會有生命危險
屌,話口未完就有人貼出嚟。

起 rubbish 出嚟唔緊要,但你咁撚公然貼出黎,頭先果位絲打可能就會畀佢報復。

條友自己本身又唔係咩型男,柒係柒,咪真係毒L樣囉。佢一向都係咁話自己,佢又冇撚吹噓過自己咩中上/正常樣。 起完係呢個樣都根本冇驚喜可言,分分鐘攪到嗰位絲打又冇意義嘅行為,都唔知攪嚟做乜。

屌你老母 張相我貼上ig既?
貼佢上黎叫人警惕雞蟲又唔得既

弱撚智,佢個樣溝你老母都窄窄哋啦,警條撚就有。

佢真金白銀叫 ptgf, 明買明賣,又唔撚係呃人感情, 又唔撚係溝啲純情少女, 做雞蟲而言佢算係直接了當啦。

屌你老母,你食花生就認食花生,咪撚講到係為咗警愓世人至貼佢出黎咁,扮鳩晒自己企喺毫德蓋地咁,好撚嘔心。

唔想睇就走啦
條友扮哂偉大咁,話貼哂啲ptgf相出黎要人正視ptgf呢種文化,但自己又出教學教人點做ptgf
再講唔係條條女都接受到另一半做過雞蟲,連臭雞christy都介意,普通女仔又點會咁易接受到
認住個撚樣,唔好俾個都唔知有冇性病既人搞,咁都要俾你屌
影響唔到你/唔想睇就捐翻入你老母個閪窿入面啦

你老母個閪窿就真係窒過好多條撚嘅。

而家佢一向都好撚坦白咁認自己有咁ptgf , 冇撚唔認喎。佢有瞞住去溝女咩? 你咁撚柒正義不如入鳩去成人台起晒啲雞蟲出黎警惕世人啦屌你老母。

食花生就食花生啦,仆街懶撚係偉大咁,真係好撚可笑。

佢係仆街,你都係一條賤種咋。

係雙重標準個下仆街 你唔係唔明啊?

ig見人po
真身?

之前爆咁多ptgf出黎
e家俾人起到底
唔知會唔會有生命危險

都唔知係咪佢唔知點解我ff佢會係好樣d
絲打銀公主可唔可以確認下依個係唔係rubbishptgf

ig見人po
真身?

之前爆咁多ptgf出黎
e家俾人起到底
唔知會唔會有生命危險

都唔知係咪佢唔知點解我ff佢會係好樣d
絲打銀公主可唔可以確認下依個係唔係rubbishptgf

但係張相佢地一齊係機場影 好可疑媽呀我接受唔到呀
同呢個post張相有80%似

Rubbishptgf被起底
https://lihkg.com/thread/215051?ref=ios

Btw 有無人肯同我討論下究竟ig rubbish張相邊個post
係巴絲定臭雞
Btw 有無人肯同我討論下究竟ig rubbish張相邊個post
係巴絲定臭雞

可能係rubbish
係巴絲定臭雞

可能係rubbish

真心會
係巴絲定臭雞

可能係rubbish

真心會

你都覺得張相係rubbish
Christy都真係唔錯,唔睇性格的話。
至少唔使問法官大人啦。
Christy都真係唔錯,唔睇性格的話。
至少唔使問法官大人啦。

對腳 不過好大個鼻
係巴絲定臭雞

可能係rubbish

真心會

似臭雞比人爆完 逼rubbish一齊死
係巴絲定臭雞

可能係rubbish

真心會

似臭雞比人爆完 逼rubbish一齊死

我仲係好難相信張相係rubbish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞