rubbishptgf賤男週記會唔會出2?

717 回覆
77 Like 3 Dislike
佢地mon實post,而家可能都轉左

啱啱睇完 無轉到

啱啱睇完 無轉到

其實好想知,有冇多啲貼士?

係囉點搵到

啱啱睇完 無轉到

係囉點搵到

話說我係其中一位睇完dm rubbish既絲打
同rubbish傾左陣 之後第二朝有個人follow 我 因為我ig 係private 個時直覺估莫非佢就係rubbish
之後有巴打爆左chrrristy出黎 見到個個人都有follow chrrristy
咁就知道原來我當初估中左 follow 我個個就係rubbish

啱啱睇完 無轉到

係囉點搵到

同rubbish傾左陣 之後第二朝有個人follow 我 因為我ig 係private 個時直覺估莫非佢就係rubbish
之後有巴打爆左chrrristy出黎 見到個個人都有follow chrrristy
咁就知道原來我當初估中左 follow 我個個就係rubbish

利申ig少人follow 好少無啦啦有人follow 相信唔會係巧合

啱啱睇完 無轉到

係囉點搵到

原來又係狗公
利申ig少人follow 好少無啦啦有人follow 相信唔會係巧合

咁就唔差在爆成厹啦
爆埋rubbish喇 又要撚啲ptgf 但而家比隻雞撚返轉頭 垃圾到無人有

唔垃圾點叫rubbish
佢同隻臭雞根本係臭味相投
鄭中基 北海道 士多啤利 泳池
長髮及腰 臍環

100%

仲有iphone 同 玫瑰花蛋糕

一爆相個post就完左我忍唔住開黎討論下

其實我覺得rubbishptgf條臭雞女友俾人起到底係抵撚死架
抵死在於邊度? 抵死在於rubbishptgf呢個人好賤 佢爆啲ptgf相完全係出於自己想玩人之心 根本唔會理會俾佢爆相果班女仔既死活 既然佢咁鍾意呢隻臭雞 而家起到底就好

希望有巴絲打能夠起到rubbishptgf呢個賤人底 等佢d相可以俾人貼通街

呢條賤男都害撚死唔少人。
認同快啲起埋rubbishptgf
今次自己條女比人起到喎,覺得點

咁就唔差在爆成厹啦

可能依家rubbish mon緊post即刻unfollow絲打

啱啱睇完 無轉到

係囉點搵到

依個claim都證明左我地起岩臭雞

唔掙在post埋出黎
應該係個故嘅後續
咁都要保條女真係
初初覺得rubbish係玩女嘅少爺仔
點知原來係條俾女玩嘅傻系

唔掙在post埋出黎
應該係個故嘅後續
咁都要保條女真係

Rubbishptgf 女朋友已被起底 有更多資料請爆料

https://lihkg.com/thread/335177/page/1?ref=android

多謝 美極代言人 懶人包:
rubbishptgf對一個ptgf沉左船 佢地兩個拍拖
Rubbish成日做柴可夫 買禮物畀佢帶佢去旅行 條女仲要求佢個個月畀錢自己洗 唔係就做返ptgf
成日無理取鬧發脾氣 反口覆舌 成日嗌分手當rubbish係狗咁撚 仲疑似派帽 但次次嗌完交同佢同rubbish講句好愛佢唔想分手 rubbish就做返狗
Rubbish篇故寫到條女幾衰幾衰,話條女係ex,但而家又同條女去東京
一班巴絲睇到嬲起到條女出嚟,佢就話起錯人 又話人低質只重視邊個係雞 而家個故斷咗

唔掙在post埋出黎
應該係個故嘅後續
咁都要保條女真係

唔通臭雞自己去東京
唔通臭雞自己去東京

又或者搵咗第二個包養

唔掙在post埋出黎
應該係個故嘅後續
咁都要保條女真係

唔通臭雞自己去東京

呢個29日前係未真係分手
rubbish之前回post先話幾日前先放低條女(而家咁睇其實都係未放)
仲有之前搵佢回過嘅post 見佢有回過post話分左手都會自己去東京
所以一齊去嘅機會好大

唔掙在post埋出黎
應該係個故嘅後續
咁都要保條女真係

唔通臭雞自己去東京

呢個29日前係未真係分手
rubbish之前回post先話幾日前先放低條女(而家咁睇其實都係未放)
仲有之前搵佢回過嘅post 見佢有回過post話分左手都會自己去東京
所以一齊去嘅機會好大

哦 咁佢話正式都唔係好正式
可能一齊去東京條女精神分裂嗲下佢又做狗

唔掙在post埋出黎
應該係個故嘅後續
咁都要保條女真係

條女同人同居左幾年俾人屌到化,rubbish仲信佢未高潮過。
點知仲有sp
十足十啲大陸雞咁
快快手手爆埋rubbish真身出黎bbq完滿大結局啦
rubbish個人真係好rubbish
Rubbish 而家仲有冇搵ptgf?
當佢做錯
大家寬容d

佢沉咗船咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞