rubbishptgf賤男週記會唔會出2?

717 回覆
77 Like 3 Dislike
其實rubbish自己都有講到佢出完個講故post有好多絲打dm佢 所以我唸佢未必知我係邊個既
我ig block左佢改左名 所以應該無事
咁多位巴絲打有心啦

再次自爆俾RUBBISH

真係戇鳩鳩生勾勾,講晒自己每一步出嚟俾人知。

話唔定真係靚過臭雞唔介意比人爆
今次真係好難唔知你係邊個喎...... 你個ig千祈唔好public呀 同埋唔好俾人follow 信得過嘅人先好
講真芷純係幾靚嘅
至少對腳夠長
雖然對大眼con好假 同埋ig啲相勁白而上次俾人偷拍啲相就勁黑 唔知P左幾耐
但呢條女俾喳咁貴包佢唔抵呀嘛!
包個明星仔好過啦

定係其實rubbish 係m 鐘意俾條女指住黎屌
Btw我認同樓上張相係rubbish放
佢地又無朋友 rubbish就private ig 而芷純又唔post/ post完又會del 又唔會有人一早知佢地啲料唔會cap定
基本上得佢地會有

5千好撚平wor

點止5000呀 8000+ chanel銀包+袋+iphone+包去北海道同東京+日常開支
講真芷純係幾靚嘅
至少對腳夠長
雖然對大眼con好假 同埋ig啲相勁白而上次俾人偷拍啲相就勁黑 唔知P左幾耐
包個明星仔好過啦

佢地又無朋友 rubbish就private ig 而芷純又唔post/ post完又會del 又唔會有人一早知佢地啲料唔會cap定
基本上得佢地會有

5千好撚平wor

點止5000呀 8000+ chanel銀包+袋+iphone+包去北海道同東京+日常開支

一年無限Q,中出
點計都平
講真芷純係幾靚嘅
至少對腳夠長
包個明星仔好過啦

基本上得佢地會有

5千好撚平wor

所以已經好少約PTGF
愈約愈空虛

其實rubbish都唔會再約PTGF
大家放過佢啦。
所以已經好少約PTGF
愈約愈空虛

其實rubbish都唔會再約PTGF
大家放過佢啦。

轉行做厹囉
邊個靚女dm我就follow邊個
[quote]屌,話口未完就有人貼出嚟。

起 rubbish 出嚟唔緊要,但你咁撚公然貼出黎,頭先果位絲打可能就會畀佢報復。

條友自己本身又唔係咩型男,柒係柒,咪真係毒L樣囉。佢一向都係咁話自己,佢又冇撚吹噓過自己咩中上/正常樣。 起完係呢個樣都根本冇驚喜可言,分分鐘攪到嗰位絲打又冇意義嘅行為,都唔知攪嚟做乜。

屌你老母 張相我貼上ig既?
貼佢上黎叫人警惕雞蟲又唔得既

弱撚智,佢個樣溝你老母都窄窄哋啦,警條撚就有。

佢真金白銀叫 ptgf, 明買明賣,又唔撚係呃人感情, 又唔撚係溝啲純情少女, 做雞蟲而言佢算係直接了當啦。

屌你老母,你食花生就認食花生,咪撚講到係為咗警愓世人至貼佢出黎咁,扮鳩晒自己企喺毫德蓋地咁,好撚嘔心。

唔想睇就走啦
條友扮哂偉大咁,話貼哂啲ptgf相出黎要人正視ptgf呢種文化,但自己又出教學教人點做ptgf
再講唔係條條女都接受到另一半做過雞蟲,連臭雞christy都介意,普通女仔又點會咁易接受到
認住個撚樣,唔好俾個都唔知有冇性病既人搞,咁都要俾你屌

雞蟲搵ptgf扑野 都起碼戴套沖涼啦 做好曬身體檢查 宜家香港地求其搵個學生妹都比mk仔中出咗30幾次 mk仔又冇安全意識 啦見到閪發曬茅 狗衝 又唔戴套留精不留情 到底生性病機率邊樣高啲 可能絲打男友都係其中一個

Rubbish 叫貴價雞時都係無套中出,你覺得佢真係有做足戴套沖涼身體檢查?

白色吊帶背心
藍色運動褲(ptgf褲)
match

其實可能真係同一個人嚟,無角度側面影低炒少少所以影到咁肥?

起 rubbish 出嚟唔緊要,但你咁撚公然貼出黎,頭先果位絲打可能就會畀佢報復。

條友自己本身又唔係咩型男,柒係柒,咪真係毒L樣囉。佢一向都係咁話自己,佢又冇撚吹噓過自己咩中上/正常樣。 起完係呢個樣都根本冇驚喜可言,分分鐘攪到嗰位絲打又冇意義嘅行為,都唔知攪嚟做乜。

佢真金白銀叫 ptgf, 明買明賣,又唔撚係呃人感情, 又唔撚係溝啲純情少女, 做雞蟲而言佢算係直接了當啦。

屌你老母,你食花生就認食花生,咪撚講到係為咗警愓世人至貼佢出黎咁,扮鳩晒自己企喺毫德蓋地咁,好撚嘔心。

唔想睇就走啦
條友扮哂偉大咁,話貼哂啲ptgf相出黎要人正視ptgf呢種文化,但自己又出教學教人點做ptgf
再講唔係條條女都接受到另一半做過雞蟲,連臭雞christy都介意,普通女仔又點會咁易接受到

雞蟲搵ptgf扑野 都起碼戴套沖涼啦 做好曬身體檢查 宜家香港地求其搵個學生妹都比mk仔中出咗30幾次 mk仔又冇安全意識 啦見到閪發曬茅 狗衝 又唔戴套留精不留情 到底生性病機率邊樣高啲 可能絲打男友都係其中一個

Rubbish 叫貴價雞時都係無套中出,你覺得佢真係有做足戴套沖涼身體檢查?

條陰濕佬係城府深嘅,佢爆人都係爆唔鍾意,冇利用價值,關係普通嗰班,佢講過好多佢好鍾意好好朋友嘅ptg都冇爆到

唔想睇就走啦

咁撚貴唔用自己條撚真實接觸陰道西肉點算屌西呀

人地駁緊佢冇所謂嘅乾淨啲

白色吊帶背心
藍色運動褲(ptgf褲)
match

其實可能真係同一個人嚟,無角度側面影低炒少少所以影到咁肥?

你信一張P左既圖都唔信路人影?

唔想睇就走啦

可能人地叫慣有戴套沖涼
不過得閒都係做下body check好
估唔到講故搞到而家咁精彩
銀絲打唔係假膠的話,就係想示範一下咩叫天然呆

真係笑撚左

個起底組ig 有人傾緊

個起底組ig 有人傾緊

花生麻麻

個起底組ig 有人傾緊

花生麻麻

冇興趣同佢傾電話
起條女d花生會香d,而且最黑人憎都係條死臭雞

個起底組ig 有人傾緊

係咪真係佢本人?

個起底組ig 有人傾緊

係咪臭雞黎
分分鐘已經係條臭雞爆料黎轉移視線
集中火力係條臭雞到啦
等我回應埋最後一次啦。

其實原先寫故都冇諗過會寫咁耐。不過見咁多人話睇完有共嗚,所以先越寫越長。寫既過程令其實真係好痛苦。要日日睇返每一段msg, 每一個回憶。就好似重頭睇一次我同佢既回憶咁。

兩個人既事我相信只有兩個人自己最清楚。當初我寫故第一句已經寫左到底係邊個負邊個。結果個故未完你地已經下左定論。

其實就算睇戲你地未到最尾都唔知邊個係壞人邊個係好人掛。

其實大家憎我我係十分理解,所以我唔介意大家屌我起我底。不過由頭到尾寫呢個故都係我自己既意思。我好相信你地睇完個故之後一定唔會覺得女主角係衰人。不過而家我都冇咩心情再寫落去。

之前都講過寫完個故就會消失。bye

失眠巴,我真係好想追埋個故
求下你寫埋落去啦

如果 rubbish 係想幫條女/ 想講個真相出黎,就真係應該寫埋個結尾佢,唔係相信呢度每個人都只會認為芷純係一隻狊雞。

呢個真
分分鐘已經係條臭雞爆料黎轉移視線
集中火力係條臭雞到啦

兩個都咁仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞