rubbishptgf賤男週記會唔會出2?

717 回覆
77 Like 3 Dislike
Rubbish,打埋個故啦,唔好深潛呀
跟本matched
啲頭髮長度,條ptgf褲
講真係咪christy覆緊po啊?
臭雞你好,個look幾mk又幾正喎
lm睇故
好似住牛頭角都係
算啦算啦,樓主快啲出故啦
等個故完左先爆ig嘛 ,樓主唔出故啦
出2 做咩,你地掛住起底都冇人睇故

大把人睇緊,繼續寫啦
我仲想睇
點解唔可以等佢出埋結局先爆出黎,等多一兩日好似驚死會爆遲左咁,都唔知為乜。
點解唔可以等佢出埋結局先爆出黎,等多一兩日好似驚死會爆遲左咁,都唔知為乜。

結局就係佢貼左條女去東京囉

結局就係佢貼左條女去東京囉

你睇小說啲故係咪知個結局就算數? 佢點表達個結局同埋佢寫故事嘅手法一樣係吸引到唔少人想睇嘅野。

唔係話幫佢,但等多兩日洗死咩。
Push
好想睇故呀
我追緊個故又唔識條女
開ig爆佢出黎跟住就冇哂故做咩姐
我好想繼續睇呀大佬
其實當初上黎寫故只係想分享下自己既故事。想由我既身份帶出香港人既一d價值觀既問題出黎。之後果part只係單純想寫兩個人既愛情故事。

其實兩個人係埋一齊總會有好多問題既出現,開心同唔開心都有。我一開始寫既時候其實係預期大家鍾意睇頭果part既甜野多d

估唔到後尾好多人鍾意睇既係後半part, 好多人dm我話個故事令佢地諗返起佢地前男友/女友。

其實兩個人係埋一齊邊個岩邊個錯其實都冇咩咁重要。你地都見我回post從來都唔會去comment佢係好定唔好。

我希望大家睇呢個故既時候會有小小反思。而唔係一味focus邊個係雞,邊個唔係。邊個靚女,邊個豬扒。香港唔應該係咁。

當初貼咁多次ptgf都係因為想改變下個社會風氣。不過我發覺我做幾多野都係晒氣,香港人就係咁低質。所以今日個社會先搞成咁。

你地care既,就係娛樂版,體育版,八卦新聞,邊個邊個女神,邊個做雞。

香港人,醒下啦
你醒下啦 同埋你唔係應該叫你枕邊條臭雞都醒下
做乜撚野啊rubbish
拍拖姐拍到成隻狗咁
而家成班手足幫你起條臭雞出黎批鬥啊,你仲幫住佢
你係咪奶佢啲系水奶到個腦系左啊?
On9 養埋d臭雞助長呢d風氣
掉番轉頭話我地低質
仲有 雞唔雞無問題咩?有違道德都無問題我屌你老母 (重點係christy呢隻臭雞仲唔認自己係雞)

睇到好撚嬲 快d起條女底 等佢9月開學無書讀
其實條女之所以比人起底 係因為條女臭雞係咁撚化樓主 樓主仲要甘心做狗 先有人睇唔過眼 起佢ig出黎
依家仲要屌番我地轉頭
睇佢個post一開始已經睇到sad
見到佢同芷純離離合合好想煎佢地一巴

覺得好多野溝通就會解決到
當然,更多係價值觀上既衝突

still, 希望佢地會更加成熟
跪求失眠巴繼續寫故...
真心想追落去
先唔講臭唔臭雞
擺到明你養緊件港女 仲係到教化人地
你醒下就真啦
Dafuq
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞