rubbishptgf賤男週記會唔會出2?

717 回覆
77 Like 3 Dislike
呢個故事嘅完美結局就係起埋rubbishptgf本人出嚟,等睇。
Rubbish,四個字
當局者迷

他朝你抽到身出返黎睇自己講過既野
你就會明呢度所以巴絲既意思
好好認清楚自己 面對一個真實既自己罷啦

而且你係一個極度自私既人
你踢爆ptgf tag,話要親手摧毀佢,導人向善
說穿了 哪怕只係你唔想芷純可以重回舊路
唔好咁天真啦
維護你愛既人可以 但無需要故作偉大 知唔知其實好嘔心?
你既雙重標準 看在眼內既人都睇得好清楚
其實你唔寫呢個故就冇事,仲要寫哂啲真野出黎,預撚左會有識佢嘅人爆佢出黎啦
係你一手一腳搞到條女俾人起底架,仲出黎扮聖人

個acc仲唔係女主角?除非你處心積慮跟住個ig acc黎寫故,如果真係借刀借到咁高級,我冇野好講
其實你唔寫呢個故就冇事,仲要寫哂啲真野出黎,預撚左會有識佢嘅人爆佢出黎啦

個acc仲唔係女主角?除非你處心積慮跟住個ig acc黎寫故,如果真係借刀借到咁高級,我冇野好講

其實爆料嗰個會唔會都係佢
追左咁耐故, 都好想睇到最後, 希望你會寫埋落去
想睇番當初你話既""下半段係我同我ex既故事"" (希望真係已經分左手)

其實大家都係登你唔抵
大家都睇得出條女當你atm
當一段感情中間要比家用個時已經冇左感情存在 感覺只係你包養佢
同時唔係拍得2次拖就話自己冇經驗呀咩咩咩
係睇你係拍拖當中有冇去了解過自己

其實爆料嗰個會唔會都係佢

有可能,佢反應得咁柒
Push
想睇番當初你話既""下半段係我同我ex既故事"" (希望真係已經分左手)

其實大家都係登你唔抵
當一段感情中間要比家用個時已經冇左感情存在 感覺只係你包養佢
同時唔係拍得2次
拖就話自己冇經驗呀咩咩咩

仲衰撚個包養 比人撚狗咁撚
有可能,佢反應得咁柒[/quote]

haha

rubbish 我幾時有話我去東京姐 你地起錯底喇

其實大家都係登你唔抵
同時唔係拍得2次

包養的話條女都會識分庄閒, 做下戲, 俾返相對服務扮下小烏依人.

而家好明顯係奴才俾錢主子求憐憫
BTW chrrriisty 臭雞IG follow左14條友
不如起埋RUBBISH?

其實大家都係登你唔抵
同時唔係拍得2次

包養的話條女都會識分庄閒, 做下戲, 俾返相對服務扮下小烏依人.

而家好明顯係奴才俾錢主子求憐憫

可能比一皮服務態度會好D

以一個自私既人既角度去睇 你就會一清二楚
睇返個故仔佢地一直以黎都係互相傷害完再'復合'

Rubbish出呢篇文 出發點都好明顯
就係想再'傷害'個女仔同時營造自己形象
無論係想同個女仔保持有connection/博復合/摧毀個女仔等佢無人要 都好

都係超級自私既垃圾行為

唔使話我陰謀論
而家客觀效果就係咁
個女仔比人插上天 / 一齊去東京 / 女仔比人起哂底

根本最應該屌爆佢果個人係條自私既幼稚二世祖
有冇打包,發生咩事
臭雞 : 擺我上網 你要對我好十萬倍
每個月俾多5千
有冇打包,發生咩事

睇第一頁 要追rubbishptgf個故先明
有冇打包,發生咩事

簡單嚟講咪rubbish對一個ptgf沉左船 佢地兩個拍拖
Rubbish成日做柴可夫 買禮物畀佢帶佢去旅行 條女仲要求佢個個月畀錢自己洗 唔係就做返ptgf
成日無理取鬧發脾氣 反口覆舌 成日嗌分手當rubbish係狗咁撚 仲疑似派帽 但次次嗌完交同佢同rubbish講句好愛佢唔想分手 rubbish就做返狗
Rubbish篇故寫到條女幾衰幾衰,話條女係ex,但而家又同條女去東京
一班巴絲睇到嬲起到條女出嚟,佢就話起錯人 又話人低質只重視邊個係雞(可以睇返上面個comment)而家個故斷咗
有冇打包,發生咩事

Rubbish成日做柴可夫 買禮物畀佢帶佢去旅行 條女仲要求佢個個月畀錢自己洗 唔係就做返ptgf
成日無理取鬧發脾氣 反口覆舌 成日嗌分手當rubbish係狗咁撚 仲疑似派帽 但次次嗌完交同佢同rubbish講句好愛佢唔想分手 rubbish就做返狗
Rubbish篇故寫到條女幾衰幾衰,話條女係ex,但而家又同條女去東京
一班巴絲睇到嬲起到條女出嚟,佢就話起錯人 又話人低質只重視邊個係雞(可以睇返上面個comment)而家個故斷咗

咁講又一面倒左D既
文中rubbish都有打過佢
條女亦都有為佢做過唔少野既
其實一個願打一個願涯者
有冇打包,發生咩事

咁講又一面倒左D既
其實一個願打一個願涯者

一個願打一個願捱?
兩個人既事又放上網
放到一半又潛水 抵佢一世俾人撚
唔係條女撚佢 都有其他人

最尾個張有啲似臭雞Ashley
有冇打包,發生咩事

咁講又一面倒左D既
其實一個願打一個願涯者

條女除左俾rubbish摑仲做左咩? 真心問
我諗條女而家一定發晒脾氣
:叫撚咗你唔撚好再開任何post咖啦,而家搞撚到我比人起底啦,如果係我Ex一定唔會搞到咁囉,分手啦屌你老母
Rubbish:我知錯啦 唔好分啦
由佢鬧交話每月要錢嗰陣,佢已經做返包月嘅雞
咁你自己都明白,包月嘅雞係唔會只接你一個客
有冇打包,發生咩事

咁講又一面倒左D既
其實一個願打一個願涯者

條女除左俾rubbish摑仲做左咩? 真心問

比到拍拖既感覺
比到「真愛」
比到性
其實好多人係當局者先感覺到
同埋都唔係純粹一邊付出晒
係呀講到每星期rubbish車出車入好偉大
咁講真條女都叫倍足rubbish兩日
好多野又冇得化做晒錢去衡量
更加唔係我地呢D外人去評價
因為都係當事人既主觀感覺先係有意義

利申: 其實兩邊都唔抵幫 女 既係雞 男既就幼稚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞