rubbishptgf賤男週記會唔會出2?

717 回覆
77 Like 3 Dislike
十八歲仲讀中五,一定係青出於藍。
咪又係英文又唔識多隻,band3中學入面d垃圾。
一定會入到大學啊,一定會做到空姐啦。
你係雞嚟炸。

可能hkexpress個d支那公司會請支那雞
rubbish 係唔抵幫, 但而家逼到佢斷尾唔寫真係好咩? 等佢出完左個故先爆,想爆大鑊嘅人又有花生食,想睇故嘅人又有得睇埋個尾,唔明點解係都要喺出結局前爆出黎。

Agger
醒少少完咗故先爆啦

爆相條on9仔同rubbish一鳩樣
都未睇到最尾就忍唔住自爆比人知
比啲耐性啦年輕人

依家爆左睇到rubbish個反應咪知左有冇起錯底如果個故完左再爆rubbish都廢事理你啦就咁否認就深潛,低質都唔會鬧你地呀
挑!退一萬步黎講就算俾你地起到底咁又點呢?3個月,半年,一年,香港人最叻...
如果你想佢改既,係咁屌有用咩? 咁硬頸既人會聽咩??要誘導架麻,依家個個聖人Mode上身啊?身邊一個都冇Hurt過?成長唔洗代價呀。

我代表Rubbish巴打向大家正式宣佈,唔會有第二集,玩完。

我欣賞Rubbish兄係性情中人,無論最後點都會祝福你。

唔洗你宣佈都估到佢唔會出啦
如果佢話我地起錯底繼續出文嫌疑都冇咁大 依家有冇起錯底 大家心照啦

至於佢改唔改 咁多位巴絲打左咁多篇千字文,佢又唔係臭雞咁十八廿二低低b,佢三十都就黎鐘意繼續做狗真係冇人幫到佢 反正佢係好彩既,有家底,佢打份垃圾工hea住叫雞過世用錢買愛情都冇所謂

大家都係lihkg巴絲黎架咋,唔係佢老豆老母呀,依位巴打你慢慢誘導啦
挑!退一萬步黎講就算俾你地起到底咁又點呢?3個月,半年,一年,香港人最叻...
如果你想佢改既,係咁屌有用咩? 咁硬頸既人會聽咩??要誘導架麻,依家個個聖人Mode上身啊?身邊一個都冇Hurt過?成長唔洗代價呀。

我代表Rubbish巴打向大家正式宣佈,唔會有第二集,玩完。

如果佢話我地起錯底繼續出文嫌疑都冇咁大 依家有冇起錯底 大家心照啦

至於佢改唔改 咁多位巴絲打左咁多篇千字文,佢又唔係臭雞咁十八廿二低低b,佢三十都就黎鐘意繼續做狗真係冇人幫到佢 反正佢係好彩既,有家底,佢打份垃圾工hea住叫雞過世用錢買愛情都冇所謂

大家都係lihkg巴絲黎架咋,唔係佢老豆老母呀,依位巴打你慢慢誘導啦

覆左幾次 自膠
一個負皮係臭雞定rubbish

如果你想班連登仔改既,係咁屌有用咩? 咁硬頸既人會聽咩??要誘導架麻,依家聖人Mode上身啊?身邊一個都冇Hurt過?成長唔洗代價呀。

用撚誘導佢岩唔岩
用錢誘導佢岩唔岩

打錯
既然係咁 rubbish ig呢

同求

一次過爆撚埋佢啦 咁中意爆

同求

之前有絲打好似有

同求

之前有絲打好似有

起條炒腸底好過啦
之前咁撚串自己玩撚完開聖人mode 爆大獲?

我唔爆啦 不過rubbish ig名係英文名加個姓 而佢個英文名唔common

同求

之前有絲打好似有

起條炒腸底好過啦
之前咁撚串自己玩撚完開聖人mode 爆大獲?

我唔爆啦 不過rubbish ig名係英文名加個姓 而佢個英文名唔common

咁多組合點搵
佢地mon實post,而家可能都轉左

啱啱睇完 無轉到

啱啱睇完 無轉到

其實好想知,有冇多啲貼士?

啱啱睇完 無轉到

完左個故都好 反正睇親都係rubbish比條女當狗咁撚睇到燥
btw條女好意思笑人shitty雞
我怕佢連cccu雞都做唔到咋
啊唔係 都成功左一半嘅
完左個故都好 反正睇親都係rubbish比條女當狗咁撚睇到燥
btw條女好意思笑人shitty雞
我怕佢連cccu雞都做唔到咋
啊唔係 都成功左一半嘅

條女連飛雞都不如
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞