好青年荼毒室鹽叔扮單身偷食出軌—時間點總覽

633 回覆
478 Like 46 Dislike
其實殺佢老豆老母都未必關佢事
你真係弱智 重睇人地講咩啦
你弱智就潛啦,屌緊佢無心食女就唔會食女fan時隱瞞啦

食女時隱瞞咪代表唔關私隱事囉
你自己弱智就當其他人弱智,起碼條友讀咁多書一定唔係弱智,所以一定係仆街。

無心想食女有女送上門果時就會利申已婚啦。

同人講句自己結咗婚啫,又唔係叫佢講屌你老母你老母做雞,好撚唔講得?
又係時事台弱智
你落樓下一開始為左行街
行行下發現有間新餐廳
坐低試下食個tea
係咪代表你一開始落樓既目的係為左食tea

鹽叔一開始為私隱唔講結左婚
搞搞下荼毒室有女fan埋身
發現原來有機會食女女

做既事係同一樣,但個目的係中途轉變左有幾難理解
睇你條柒頭都係中學畢業洗緊大餅 😂
又用埋啲弱智比喻

都話如果佢只係唔鐘意公開既話,就唔會食女fan時隱瞞啦
你一開始落街行街係咪已經會100%排除食tea可能性?
你老母做雞惹到梅毒生咗你依件無老豆既梅毒上腦既弱智仔咁難堪既事先唔想俾人知啫,結個婚怕咩俾人知?

俾人知佢結咗婚會有咩傷害損失呀?

如果話結婚係兩個人既事,咁點解要簽紙註冊同政府單聲呀?
不如講佢有錢有家底、贏過大半連登仔算啦

有錢邊個唔可以學佢咁在象牙塔讀到做博士
咁嘅柒樣都有女俾佢食
咁又唔係嘅 讀到博士真係要有興趣+能力先做到
公平咩
讀到,但仲未畢業
你個人完全冇道德咪唔需要交代囉
男人出軌,身邊啲朋友其實好多都知情,甚至乎會幫手掩護,根本上好青年荼毒室係知道鹽叔食女粉絲

而家出咗事就出嚟割蓆
不過應該有傾過嘅,一齊夾埋講大話話其他室友唔知道
定義撚真係好煩
讀書讀壞腦

睇番鹽叔個樣同眼神

十足十以前讀書俾人踢爆心虛嘅樣
快啲backup呢條片
白水反應都好快,一聽到即刻爆笑,應該都知咩事
笑撚死仲勁過白馬非馬
alex 都結咗婚
豬仔好似單身,有次live 唔記得邊個串佢無女朋友
同埋佢早排愛是2.0 嗰陣話自己「有愛過人,同應該有被人愛過」,除非佢又扮單身
白水、豬文都好賤格啵
佢哋自己圍內人,一定知鹽叔老婆啱啱生咗Bb
有冇諗過阿嫂係屋企湊B有幾辛苦?
明知鹽叔出軌仲嘻嘻哈哈
呢兩條友都唔係好人
互相cover
人以群分,就係大家一樣都係果類人先會投契。
價值觀唔同要成日見會好辛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞