好青年荼毒室鹽叔扮單身偷食出軌—時間點總覽

633 回覆
478 Like 46 Dislike

如果呢段擺去任何醫護消防討論區你死硬
鹽叔老婆係教書,中小學老師 ,佢食軟飯大,仲要背妻偷食少女粉絲

有冇 source 先?見到你周圍post 呢張圖,內容是但鳩up 都得啦
問返鹽叔lor . d 人話佢做教書既老婆又靚又高收入

冇理由起佢老婆底哇,佢都係受害者
係呀 入dc直頭係24小時成人直播、室友課金入去睇人live做愛㗎,個個join dc都淫娃蕩婦嚟㗎

d女想人食佢會唔會千揀萬揀揀join荼毒室呀?貪佢哋靚仔定有錢呀?用個腦都知d女唔會揀佢哋啦!

好撚on9,盲屌屌到d女課金入去畀人屌、唔差在男既課金入去幫佢地逐個打飛機啦
唔緊要呀 你都係白卡
連登仔命運共同體
你係咪搭錯線?定你唔知咩係入dc?
點畀source 你?po 埋佢老婆同個B 出嚟你先滿意?

你睇返鹽叔啲聲明咪知佢咩人
由頭到尾太太都唔敢提,剩係講'家人'
對住第三者就死狗咁

再諗下點解讀phd 可以讀咁耐?又唔使跟老細做嘢?
鹽叔年年都有dean list 但早期都冇職 等父母養

https://youtu.be/EL5bQwpqXaQ
咪就係 ,鹽叔係叻,但phd讀咁耐,又冇穩定正職,生活費支出,結婚費何來?隨時都係父母同做老師既另一半出哂

如公開佢老婆班室友隨時去人肉搜尋佢同bb評頭論足
竟然告畀老師知 好驚

搞到我而家唔知點好。我話荼毒室開patreon你話唔應該,咁我照你意思講收錢唔啱,免費先啱又唔得。不如你睇下你既偉論先,原來所謂組織好就係組織一pat屎出嚟

組織好,而家講

[贊助?我地唔收喎,我地唔會收任何人嘅錢,我地從唔慣受人恩惠。

Max Weber 講學術係作為一種志業]

呢啲就係編輯自主 就係 going in style

呢啲係就
啱啱諗好標題

[你睇連消防員公院醫生呢啲公認神聖 嘅工作都收錢番工,點解好青年荼毒室一定要免費推廣普及哲學?]

我咪問你點解會用室友嚟形容
認真,你係咪小朋友嚟?唔想恰你
弱智的話都唔想再傷害到你
TDS 收錢又一缺點出現

有一啲低質嘅室友會護航,會拉低TDS嘅公眾形象,我再勸一次,唔好再收費
鹽叔老婆做左17,8年老師,人工起碼7萬以上,養返鹽叔個賤男轉頭

鹽叔而家暫退出,個channel肯定大打折扣,冇哂收入,但佢返娘家求老婆原諒,咪變返佢之前食軟飯既模式姐。

由已婚出軌壞左既人變左湊仔公

室友們麻煩睇清楚
如果你覺得收費會有低質室友出現
公開免費仲多
到時大把你哩d kam撚走過嚟鳩叫幾句1999又走咗去
屌你真係搭撚錯哂線
自己睇吓人講乜先衝出黎柒得唔得
連講緊乜自己都唔知係度問埋d弱智問題
我咪問你點解會用室友嚟形容
都係唔明,課金咪算,點解要入個室,入到可以俾人食

問問問
我覆你哩段你同我up d乜
樓上有位手足defend荼毒室好幾日
不如休息吓啦
講緊女室友呀,女室友個室字指緊咩呀
消防員同醫生如果講明只係救人 但收錢就雖然救咗人係好 但最好誠實啲 你講話係為埋收錢冇人話你
問題係大家最初印象就係以為佢地為興趣

利申:我同佢argument唔同 我只係話佢地衝突咗我理想 其實只係我個人感受 唔針對荼毒室 其實包括柏拉圖 甚至唔係偉大唔偉大嘅問題
而係哲學 by definition 就係所有人應該要學嘅學問
不過你都可以講太理想就當秒 咁我認同你

但針對荼毒室嘅只有收錢有set criteria 好容易變咗一言堂
甚至你話而家入去其實啲人好理性咁批評 都冇用
以前唔係先演變咗咁嘅局面
even if唔係dc發生又如何 dc養大咗佢胃口導致佢喺dc出面下淫威 咪又係關dc事
起碼你都認同荼毒室有必要阻止同類事件發生
就算keep住收錢 都係唔好搞面對面好啲 unless公開大型活動lor
利申唔係Hater 只係唔想有人搞壞哲學嘅名 你唔撚信我唔撚緊要
哲學家的風流韻事:是偷食抑或實踐?
https://www.cup.com.hk/2023/03/28/simone-de-beauvoir-and-jean-paul-sartre/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞