好青年荼毒室鹽叔扮單身偷食出軌—時間點總覽

633 回覆
478 Like 46 Dislike
要爆真係大把野爆
點樣知?
發現哩個post全部都係得個講,冇人有證據
證據就係佢地把口

所以你鍾意的話一齊口upup都得,反正佢地唔需要證據,全部口水嚟
無錯 錯就要認
都衰到咁
Me2
屯門太保
呢位巴打都似知啲嘢
我而家覺得佢哋可能仲留住室多過拆伙單飛,你點睇
一早都告訴你女人就是女人
你說不同地方的女人都是不同類人
直到你的外遇開始要求你離婚
你是否了解女人最終只想關係安穩?

那時告訴過你但你沒有放在心
我說免費的性愛是最昂貴的講真
寧願每次都付費但你不同意如今
便為短暫的興奮付出最昂貴的教訓

最後那位外遇在網上向你太太現身
那夜朋友們由食花生變到為你痛心
據聞你挽留婚姻時說「孩子才剛出生
不可以離婚」 然後沒人再打聽到下文

其實都只因為你實在太早結婚
但內心仍很想證明自己的吸引
正是不夠標緻又不肯安份
有太多秘密但又藏得不夠深

世事看似只是不幸 但都不是沒原因

https://www.youtube.com/watch?v=Yp-D6s_A64U
你指留住室係包唔包括鹽叔?

我ok佢地繼續荼毒室但鹽叔要退出
或者推倒重來都得,反正要真割鹽叔
割就割硬
但你覺得佢哋大機率仲留住十二位/單飛
真陰公 老鼠屎搞和成team人努力
話唔定佢哋都係開放式關係
連你老母,你條仆街明屈喎。

幾個post大把人係咁狙擊鹽叔你都當睇唔到,你都好撚仆街喎
有頭髮既龜頭bob
其實哩度d生態根本就扭曲

d標籤一係連登仔,一係室友,一係邪教

大家自己鍾意點落定義都得,屈全部連登仔個個仇女父權又得,屈全部室友護主護短信教又得,屈荼毒室係邪教,一個出軌=一共13個男人一齊出軌,吹到12個一齊包庇一個老鼠屎又得。

根本就大家一人一把口,為屌而屌,為睇人仆街開心,為食花生,為莫名其妙既仇恨。真正講道理既唔係冇,但冇人理囉。

哩度d人咁既質素,點講姐!?
做得兄弟梗係同生共死,有福同享,有難同當。講真其他12個人知情左之後,前後都至少隱瞞左2星期。而家爆左,鹽變過街老鼠就拿拿臨割蓆,好難睇
個頌頌之前訪問表現咁差,被人圍插龜縮,鹽叔出黎擋。但到佢自己做錯落難,望下左右,得返孤零零一個面對,好諷刺
訪問差唔係大惡,偷食邊個敢撐
老師同四哥都有食女室友啦
老師就bird姐
四哥就晴子小姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞