好青年荼毒室鹽叔扮單身偷食出軌—時間點總覽

633 回覆
478 Like 46 Dislike
鹽叔咁能樣衰都食倒女, 公平咩
荼毒青年工作室
唔係個個女人都淨係睇樣
成班騎呢怪把口講女權、大愛
自己又叫雞又出軌又侮辱女性,仲賤過連登仔n倍
鹽叔以前帶過其他女去圍內活動嫁喇
佢地係有良心就一早提d女鹽叔結左婚喇
依家唔係有人爆出黎都唔割蓆
成班仲話唔知情 知道既真係笑死
成班大話精
一齊黎聽首歌放鬆下先

https://youtu.be/zRUN6vS4bh4
依家有人用支槍指住你個頭叫你結婚?
作為多年來合作伙伴和朋友 我們不能接受

想像我有男仔fd出軌我一定好嬲
老實講今次真係幾大獲
你呃9女fans又呃老婆仔女 真係想搵原因原諒你都唔得
人地要唔要屌閪關你撚事咩
係就話代個女仔出黎屌柒佢啦
關你班傻閪fans撚事咩
係咪都係班無咩邏輯既人諗住睇佢地就學到野啲fd
其本上群得埋都戇鳩開
咩叫戴人帽
就算係咁, 呃條女係單身都唔係 ENM 啦
大把女仔鍾意reg 佢嘅course
我覺得私德唔影響工作,鹽叔對荼毒室既付出都係有目共睹。
但鹽叔都要檢討自身,否則難以服眾。
佢工作能力無影響,但大學仲會唔會俾佢教都成問題
而其他crossover合作,真係唔知邊個會搵佢
成班圍威喂死撐扮從來唔知
大把講師有負面新聞啦,繼續係荼毒室做嘢過一輪變舊料㗎啦。停左曝光仲衰 由d人鬧鬧完就過㗎啦
到你年過30以上你就知,女人唔係睇樣,係講散發既魅力,知識,所以點解咁多阿叔高層食到ol 𡃁妹, 因為帶佢認識一個新世界
tds 要繼續做就一定要飛起鹽叔,連幕後都唔好掂。咁先會止到血
咁又係。其實MK仔都係帶佢去另一個世界的,私樓仔又係帶公屋妹去另一世界。
隨住年紀大,D女一般要見的都見過,就會要求更有實力的男人帶佢去見識更高層次的野
但係鹽叔同一般講師唔同,講師好少係公眾人物,你睇完都唔會再理
而荼毒室宜家都算公眾團體,唔同人會搵佢地合作,所以現階段鹽叔潛水一排等件事凋淡已經係最好辦法
呢度係連登
女人分手就係臭雞想釣金龜
男人偷食就只係犯咗一般男人嘅錯

就算明明偷食嚴重好多 總之個角色係女人就唔同標準㗎啦
一路以來 我都係覺得係一班口水佬

只係以哲學作為吹水話題

係大家期望太高 ,對一班口水佬設立左道德高地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞