好青年荼毒室鹽叔扮單身偷食出軌—時間點總覽

633 回覆
478 Like 46 Dislike
我真係覺得好個人㗎咋,frd咪講,唔frd咪唔講
不過到新年派利是大家都會問到,哩d場合咪講吓囉

最緊要係唔好係有另一半既狀態之下仲畀其他人覺得可以同你發展。我唔會話你唔公開就=身有屎,冇必然關係。
回應你話TDS衰既兩個位:

1. 理解唔到。即是話荼毒室有開patreon所以衰?睇唔到「咩質素既人可以課金」同「鹽叔出軌」有咩關係。我嘗試依你講既嘢順住落,即是假設會員全部質素世一高,鹽叔出軌就唔係衰?你應該唔係咁既意思啦,恕我真係get唔到你想指出咩point。

唔可以得罪米飯班主豪課女,dominate晒你地嘅資源去招呼呢啲恩客

2. Speed dating 氣氛? 其實係咪討論緊鹽叔個人失德=其他12個人都一齊失德?上course可以點speed dating?照你咁講,我報任何興趣班或進修或報跑渣馬都=我為物色有錢人個喎。咁不如全世界都唔好開班教學?哩d 嘢其實你話去教會/ join大媽廣場舞都可以呀姨我不想努力㗎。而且唔明點解要同你討論哩個point,同鹽叔出軌有咩關係??

你地係分5種收費,會唔會其實內容都大同小異,只係方便TDS 標籤到邊啲會員同邊啲會員matching 呢,舉例 20000元 會員同20000會元一組,因為呢兩位都想接觸至高之愛
唔係暫停活動?啱啱仲有上其他youtube 節目喎

https://youtu.be/kwNEL0BMPpk
之前錄影掛
其實課金哩個行為唔只限於一單買賣,有d人隨緣樂助。有d機構甚至唔會有product畀返你,但你認為支持佢哋營運係值得既就會去課。至少我個人課既機構都唔係個個有咩實質東西袋返落我袋。我覺得香港要有果d人,要畀果d人知佢做既嘢係值得咪課金支持佢哋。課幾多視乎你能力啦,點用錢都唔係你可以judge人,d機構從來都冇搶過你錢,而且有咁多tier揀,有咩問題?哩d金額只係patreon 可以set既tier,你鍾意可以set到100萬蚊都得,但唔會有人課咁解。
佢地唔用普及呢個terms 其實我唔會嬲,亦都唔會不停要點著佢地

普及呢兩個字唔應該亂用,好多人係免費普及緊好多野

咁收錢點可以又叫普及呢

改名啦

哲學補習中心
枉我咁用心同你認真討論
你2句9up就當我指出既嘢同我問既嘢係透明
你哩2句鳩到極點既嘢我仲有必要應?

組織吓先再撩我講嘢
咁我會唔會需要擔心

可能豪課女落order 要你講某啲topic 因為呢個topic好深喔,我睇極都唔明,你地就派兩個太保去幫佢補習

or 落order 最好唔好講某啲topic住,因為我最近心情唔多好,,叔本華哲學咁悲,聽到我心情再down 啲

啱啱又到課金日喎,你諗諗佢啦,ok我就課
你咪回應咗囉,我係無計劃嘅人

我只係chase the car.
c兄你啱哂啦!FF大哂!
掂啦!
啱呀!c兄你講d嘢真係好啱
要維持一個channel 嘅編輯自主, 要普及
跟本就唔應該收錢,人地俾都唔好要

TDS 嘅 太保有正職,正職收入補貼開channel 就得

youtube 上面超多人咁樣普及緊各種knowledge
鹽叔一夜之間多咗好多人識
哲普搞咁多年都未完全入屋
一單婚外情港九新界各大網媒都有報導
荼毒室應該食住個勢
大大力從哲學角度討論鹽叔暪騙女fans出軌事件
由因果關係到道德規範狠狠地同班愚民上一課
屌你呢套暗黑兵法
組織好,而家講

[贊助?我地唔收喎,我地唔會收任何人嘅錢,我地從唔慣受人恩惠。

Max Weber 講學術係作為一種志業]

呢啲就係編輯自主 就係 going in style

呢啲係就
反正之後都係俾人抽水
流量密碼呢d嘢緊係自己用返好
唔好講咩有冇廉恥二次傷害乜乜柒柒
有廉恥就唔會瞞婚出軌
傷害咗就係傷害咗冇分一次二次
鹽叔不如公子獻頭借人頭一用好過
咁既樣都有得偷食自然多人講啦
其實點解會有人入果啲乜嘢室?
除咗圍威喂,有咩得著
問題係今次單嘢爆出嚟之前都無人話鹽叔鳩痕,但事實真係有鳩痕。

既然有前科,懷疑另外果12碌鳩都痕有咩問題,鬼叫另外果12條友任由自己友鳩恨唔制止咩。

代答
都係唔明,課金咪算,點解要入個室,入到可以俾人食

希望唔係呢種室啦
yolo,拍片share有幾奇
出軌依啲係實體活動搞的,乜野參加講座啊市集啊果陣搞的
好似我咁純比錢唔蒲頭,淨係得個discord group玩
你唔係女既話蒲頭都無人理啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞