好青年荼毒室鹽叔扮單身偷食出軌—時間點總覽

633 回覆
478 Like 46 Dislike
佢好似 PhD 都未畢業
呢種人渣最愛就係自己,老婆仔女可以係棄子,新歡更加不值一提,老豆老母早死早分身家。
KCL
我都係,exactly 呢兩個
講多啲
但鹽叔係tds既c位
就好似mirror入面既姜濤咁
無左姜濤既mirror仲係咪mirror?
隔離post內容聚焦喺啲室友,我諗諗下好似我又未屌過鹽叔,又唔想join果邊屌室友住,係依邊隨便屌幾句算
鹽叔你呢,就抵屌到不能再抵嫁啦,屌拿星,原來求學與作人貴能齊頭並進係上下兩個頭!?原來師兄你嘅philosiophzing係咁撚樣,你嘅哲學入血係咁撚樣入?唔怪之得你就博士生,我就連登薯仔啦,原來輸在我係青頭。
雖然係幾撚嬲,但係你真係仲有意志去做番哲普又或者學術活動甚至繼續youtube活動,咁都無話唔得,無話一定要你從依個世界消失嘅,不過宜家就真係喺某啲議題上對你成個人有bias咁囉。
其實一直覺得依班人都係唔知做乜
好似不務正業咁
唔得喇
以前就話大家嘻嘻哈哈姐
幾年後啦
有乜咁出奇, 條女都可以好樣衰架
依段時間佢唔止食得一個
佢都keep住一腳踏過幾船喇
我諗佢老婆都唔係好理佢 各有各玩
井多少少 有冇時間線?
當年所有人都知,利益團體,大家為搵錢,唔爆響口咋嘛

一丘之貉,係咁㗎啦

文人多大話,衣冠禽獸呢啲terms存在梗有理由
單拖片囉,介紹入門邏輯書果條片都keep到質素嘅
假設好青年荼毒室成班人都係知情,咁係咪代表成班主持夾份一齊向女室友隱瞞鹽叔已婚嘅事實?
可唔可以用哲學分析吓其他主持人嘅道德抉擇。
人渣 嚴振邦 又食學生妹妹

鹽叔狗不改食屎架
可惜今次受害者爆大鑊隨時有去開房 記錄

鹽叔條友個樣一睇就知咸蟲
班哲學撚會話 唔出聲唔代表係幫手隱瞞
事實上佢地最多都係叫做見死不救
咁少上live嘅人點會係c位
最多話佢喺後便做好多嘢,出片嗰啲都係佢出勁多
其實鹽叔同佢老婆一早就有曬共識係開放式關係,各有各玩,根本唔需要我地依啲外人去評論,加上鹽叔本身學富五車,同鹽叔一齊個個女室友其實係賺左
有共識 open relationship 點解要講傷害得屋企人好深
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞