好青年荼毒室鹽叔扮單身偷食出軌—時間點總覽

633 回覆
478 Like 46 Dislike
重點嗰個
不能原諒位係佢呃女fans之餘
仲要呃埋老婆仔女

Btw唔想佢死 想睇番佢地
咁即係你條友認老屈連登雙重標準啦

你唔止仆街老屈連登,而且係弱智。

一個係本地電視台力捧女團成員之一,一個只係普通youtuber,知名度差咁遠,女團成員較多人講好撚合理喎。

就正如你弱智依個事實都唔會有好多人有興趣理,因為你係nobody,而唔係關你性別事
我想佢地死,唔想再睇番佢地

佢想推廣chaos 係fair 嘅理論
咁樣燒晒啲錢就顯示佢嘅決心

任何人推廣一樣自己覺得正嘅野,就係要咁樣

萬一真係收咗gangster贊助呢?唔好攞黎自己袋落袋喎,自己溝女大吃大喝喎,記得係要用黎整smokey gas 整explosive 喎
Ching
名氣係佢自己累積返嚟㗎喎,當然荼毒室係幾個人嘅合作,但佢都係主要成員,冇得話係畀人推上位

in general 噉講,所有人際關係處理得唔好都會麻煩到身邊人,但呢個唔係唔應該同某類人發展關係嘅理由。如果係嘅話,唔通只可以同啲冇任何共同圈子嘅人拍拖?噉就真係要飛去外國識人 同埋你真係鍾意嗰個人嘅話,邊有咁多瞻前顧後,有咁多擔心你鍾意極都有限
咁當然唔係 亦同意ching後半部份嘅講法
但我諗去到某程度嘅知名度 其實都唔係淨係自己想就可以鳩衝 世界咁大 總有女落撘唔洗好似依家咁大獲
你呢啲咪正宗連登仔臭格囉,講兩句就屌晒鬼,根本唔止呢件事,好多情況都係咁
的確唔洗一竹竿打一船人嘅,唔係個個連登仔都係咁
不過成個連登風氣一向就係咁,做乜咁唔想認姐
改變連登由你做起囉!
係呀我弱智都正評多過負評呀就證明唔少人都係咁睇連登啦 定係大部分都係弱智得你一個醒呀
未成年唔好上連登啦你!唔啱聽就話人弱智乜乜柒柒小學雞咁
你條友一竹竿打一船人嘅先係臭格,而且你老屈所有人同弱智我點解唔可以屌鳩你呀?
你揸白咭就係大哂呀

俾埋例子加埋你自己都認埋,你都照繼續話連登風氣一向都係咁,你條仆街真係好仆街
連登變哂,連藍屍海豬既post都至少有5千幾正評
https://lih.kg/3222225

連你老母呀 做乜出post屈連登變晒呀!!!
你堆弱智次次都拎正負評數量嚟講,真係好撚易認。

而且你條弱智用吓腦,堆正負評係由你批評既連登仔俾,你拎你批評既人既正負評數量嚟撐自己言論,真係好撚弱智
最後正評數量近7千,點樣都客觀你條友老屈啦
你條弱智啱啱先講完你個留言有10個正評所以好撚正確,轉頭就話個近7千正評既post唔夠代表性?你真係好弱智
話連登風氣係咁都叫仆街 你對仆街個定義都幾低喎仆街仔
做乜呀?你係連登生出嚟㗎?講你老母壞話嬲豬呀
都唔知邊個先係白卡 冇啦啦喺度辣火頭
你咪繼續嬲豬囉,最好每個講連登壞話嘅人都去屌7佢呀 睇你幾時激撚死
你條友真係弱智,我屌咗你好多次係屌你老屈喎

你老屈先係辣火頭,明明你條弱智頭先先認完屌鹽叔偷食好多個post,咁即係無雙重標準啦,但你一開始係話連登雙重標準,你條弱智老屈首先辣火頭當然有人會出嚟屌鳩你
咁join 一啲長期啲嘅圈子 參加者可隨時退出,如果有身體接觸就優勝啲,對方女仔feel 到你唔會乘機抽水,係一個gentlemen
隔離台jfft床哥食得正當(雖然冇乜點睇jfft 但娜姐都好得意添)、pewd食得正當(pewd又咁靚仔,marzia又咁靚女,郎才女貌)
我恭喜兩位喇

其實問題唔係呢個 就係出軌同呃人正仆街 被玩夠就唔好娶老婆喇 枉讀咁多年書 做嘅嘢人都不如
jfft pewd 係風花雪月內容,佢哋係示範緊咩係知行合一

我係唔妥 TDS 掛羊頭賣狗肉,哲學為名,溝女為實,而家鐵證如山
雖然我同意鹽叔係賤格,但你一竹竿打哂成個荼毒室再指控到佢地全部13個人都係為溝女先做哲普我就唔認同

邊可能一開始由fb page出吓文就處心積慮為出軌㗎?只可以屌鹽叔佢個人冇道德,呃哂老婆仔女同個女室友。佢一個人閪唔好抹殺哂另外12個人既人格同荼毒室本身既努力,今舖荼毒室上下真係多撚謝哂佢
由普通人變成KOL,由對普通'網友/室友' 變成對 'fans'之間態度上嘅差異一摸錯就好大鑊。
已婚又有小朋友都唔公開,又唔係偶像派,個感覺好奇怪。就算當初未必搞普哲係為咗名利,但一個冇嘗試過名利嘅人,一試之後愛上又唔係奇怪事。

公開有另一半,間中提及下,其實對同外界保持距離都係一個方法嚟。呢樣嘢白水同Alex相對做得好好多。

或者佢哋應該重新諗下私隱同公開形像之間點掌握囉,呢件事證明有好多precaution冇做好,PR都麻麻,要行落去就有唔少嘢要改下。
至高之愛就係課比條淫蟲食女
見到就火都黎
平時就大仁大義
仆街到咁
見過有助教同女學員A拍拖,之後溝左另一個女學員B就同A分手,之後同B奉子成婚,然後一年左右就離婚,唔夠兩個月就見到佢同女學員C一齊左
而家你想講因為鹽叔玩欺瞞係終極惡而唔係衰食女,只因為其他TDS 核心成員都有食,咁欺瞞先係終極惡啫

而家TDS 係衰兩個位
1. patreon課金: 課金嘅人未必係有質素嘅人,萬一佢影響TDS 聲譽,都唔可以掃走佢,因為佢課咗金,更衰係佢課咗金,佢表現到幾衰都得,因為佢係米飯班主,二萬元會費一年,如果係豪課靚女,直接要攬住錫

2. speed dating 氣氛,你課金入黎上course 睇吓我地13太保還有單身人士,high income 一族,靚仔有學識,啲會員就望緊啲課金女會員評頭品足邊個靚,邊個係豪課女

假設一個50人柔道班,13個教練,有3個都係班度食到女,咁阿教練團,我都有俾學費,想問你有冇偏心教多幾招俾自己條女?
又或者教練,我對柔道都唔夠食女有興趣,有冇得指教吓

推廣一個想法,只有好似呢條友咁樣,連錢都唔要嘅人係最恐怖,最無辦法動搖,TDS 要課金,一定俾人動搖,由果核入面爛出黎,即係羅馬帝國
其實你講中咗佢哋,初期係青蔥歲月,而家係淫亂橫行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞