好青年荼毒室鹽叔扮單身偷食出軌—時間點總覽

633 回覆
478 Like 46 Dislike
係兄弟就要撐架啦
好似班塞友咁
係契弟咪唔撐囉
ching 究竟我幾時有話亂
拿你咁樣就唔啱啦 冇確實證據點可以屈人呢
只可以話佢哋疑似知情同包庇姐
冇佢地點普及哲學呀
Alex有戴戒指
開口埋口都女權,邊撚度純呀
普及哲學?普及邪教就有佢哋分
佢哋啲節目都有提到佢哋講Alex老婆點點點,無隱瞞過㗎
鹽叔就唔同啦,基本上無聽過佢哋提過鹽叔老婆,存心隱瞞
你對於我問人「一對一都亂?」哩個問題有意見丫嘛,咁我咪問你「咁正牌女友係點亂法?」囉,屌你有幾難明呀,你1999講撚咗去邊度呀?

答唔到?
咁你衝出黎質疑我個提問係請問做乜?究竟龍門係邊?

又係咁呀?喂連登點解咁多人處於不敗之地,點講都佢哋自己啱,人地講咩都錯,講中咗佢地就話唔係咁既意思然後鳩屌人再敗走?好撚on9
叫人投票啫..可能都反初選呢
肥佬版伍乞兒
無諗過屌你 但你真係睇清楚啲user name先 我無講過"貴suck只係話真亂"
有冇扑先?
佢話冇扑你信唔信?
可能傾下哲學姐

我:要課金先睇到嘅內容其實係咩?

室友:最好嘅內容經已係免費部分show 晒

我:咁如果我課金咪好笨

而家我想課了,原來佢哋要課金睇嘅內容真係更正,冇違反我嘅常識
租間房寫武俠小說姐
的確唔係你講,但係係你叫人唔好overinterpret,咁如果佢講真亂唔係咁interpret,可以點interpret?
有冇得睇已婚男人偷食之哲學批判
eg 原來有其它人有食/識女室友都make sense based upon the context ,但唔一定指出軌
但佢啲fans起fb ig留哂言覺得冇問題
話哲學家都係咁 十個哲學家九個風流
仲話咩一夫一婦根本起現代唔合理

屌佢老味 有冇諗過宜家係三個人受傷害吖 小朋友 鹽太 第三者
尼啲說話都講得出 真係唔知係咪人嚟 哲學讀上腦
試過真係?
純粹[性]批判
將來被人抽水唔好嬲咪得
支持鹽叔繼續出嚟
我第一句咪表明咗我知道係兩個不同user囉,你閱讀理解拎咩㗎 痴線 定鬼仔唔識睇中文呀?

十問九唔應,問你咁多嘢想clarify你既意思,你就揀d嚟覆,選擇性回覆又覆埋d 1999既嘢

派膠的話收嗲啦不如?呀室友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞