好青年荼毒室鹽叔扮單身偷食出軌—時間點總覽

633 回覆
478 Like 46 Dislike
識個讀哲學嘅人又係咁 同我個frd講話愛佢 但唔可以淨係愛佢一個 搞到我個frd啲道德觀念都開始扭曲 開始認同條友講嘅野
不過最後都係頂唔順條友有幾個sp,覺得咁樣唔係愛 ,所以分咗手好彩走得快
專一收錢
有事去郵輪修行先
咁撚賤格既人都支持,咩既人就有咩既fans

成蟲,老鼠安無隱瞞結婚偷食都俾人屌咗成年,呢條撚樣仲撚賤格。
如果我係佢朋友一定恥與為伍,只於乜野人仲肯支持呢條仆街,大家心照啦
d塞友上哂腦 個個講到呃感情咩事都無
好明顯佢班豬朋狗友 咩豬文 白水全部都知咩事
可能背後仲一齊傾d粉絲正唔正
如果係理性討論
就算唔係荼毒室,你哋點樣睇同fans/室友拍拖呢件事?
冇問題定係搵食應該要行遠啲?

如果我想識 HK$1590 嘅豪課女,我需唔需要都課HK$1590 先得到至高之愛?真心問
其實由頭到尾我都只不過話你唔應該將人哋「 亂」既meaning 咁直接interpret 成為咩一對一出軌乜乜柒柴因為人哋根本冇講清楚個亂係咩意思 唔知你睇唔睇得明 睇唔明就算數啦 因為我知道智力呢啲嘢係luck
咁所以我咪嘗試搞清楚囉

拿,唔理之前d咩in唔interpretation,我而家請教吓你意見:你認為同女室友發展成為一對一公開既男女關係係咪叫亂?

如果係,咁係咩亂?亂係邊?
不過唔係,大家可以唔需要再討論。
以為豬仔同鳳一對
我咪講咗我冇話覺得亂
week 1 date girl 1
week 2 date girl 2

.......
week n date girl n
玩唔係唔得
但唔好扮深情,各取所需fwb/sp咁咪算
話左自己已婚而又食到,其實就唔會有之後既事
公道講句,男人谷住,又要女人情緒
揾人發洩下正常

不過社會道德規範係咁,同玩既手法有問題
搞清楚係同fans建立關係定係出軌/隱瞞先?
真心相愛又冇隱瞞嘅話點解前者有問題?

仲未計不論街外人定室友, 成班弱智當荼毒室啲人係星咁追
成班人都話大家只係朋友而冇追隨呢個關係

咁同咩fans建立關係啫
即係去教會呢個圈子求偶有咩道德問題我想知
有d女人真係唔會care你有無另一半
佢地會會覺得呢種男人有女人係一d都唔奇
開個talk 講下中﹑西哲學嚟講點睇父子人倫關係
接受唔到可以理解,但polyamory唔等於道德觀念扭曲
(鹽叔呢單有欺騙成份係另一回事)
https://en.wikipedia.org/wiki/Polyamory
我都想問,「搵食應該行遠啲」呢個觀念係點嚟有咩原因要行到幾遠係咪要去旅行食鬼妹鬼仔先啱
個男人個價值高過你一切既認知你都係一樣會試
因為社交代價太大,而家咪係辦
女室友咩樣?
而家個社交代價係因為佢食室友咩?
係因為佢出軌+隱瞞自己感情狀況吖嘛
係外邊食左
無人知佢係乜水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞