好青年荼毒室鹽叔扮單身偷食出軌—時間點總覽

633 回覆
478 Like 46 Dislike
有睇荼毒室既文/片&有認同感既就係室友-白水講過類似既野
唔係一定要課金買野/join pay床先係室友
個老婆無陰功真係, 正經人家教書, 靚女又搵到下錢, 接受呢件肥醜毒......仔都生埋仲要畀佢帽........
謝謝解答。

果條撐荼毒室條友會答唔到個室係指咩
如果出面話佢父母無乜錢佢都照讀上去其實都可以證明條友係仆街嚟,只係顧自己而唔顧身邊人
好狗
一開始就講大話欺騙人感情,都仲可以話自己"真係好真誠"°
真誠的騙子?好有誠意地講大話??
佢自己都應該說服唔到自己啦,淨係係咁重覆呢句野。
呢啲所謂學者,寫個字比情人都可以寫得咁L垃圾。
你去TDS dc group 開一個post ,標題幫你諗好

[ 消防員 公院醫生 番工有收錢,點解會被視為神聖嘅職業,我一樣番工,還要份工都幾辛苦吓,就俾人叫做XX狗]

等TDS 嘅專家答你,你課咗金的話,佢哋有義務答你,因為我連你個答案啱定唔啱都分唔到

利申:從來冇讀過任何正規哲學課程
無任何必須要回應我嘅義務,我係純粹無聊
人地跳火圈係經過嚴格訓練

如果諗住幾得意喎,我又試吓先,後果就係燒著自己
我其實都想叫佢抖抖先,因為我見佢都幾辛苦吓,不過我驚俾人誤會我係TDS 太保,想請佢收聲,所以我唔敢講,謝謝代講
圖呢
我好坦白

如果真係實體課程,剩係想識對睇書有興趣嘅女仔
好多傻妹以為醜男=好男人唔會出軌
佢地只係冇機會
5仔話佢班人因為紅左,忽然間識到好多以前識唔到的女,女神級嗰D好似明楨,係好難控制到自己。

我覺得如果一早見慣玩慣,溝開靚女反而無咁易出事
誰是5仔?
YouTuber
師兄 如果你樣正常
佢會嗒糖都唔奇
諗深一層,鹽叔都得
我自己都講到好攰,無聊又轉貼段對白玩吓

睇戲學做人系列

你對唔住朋友!對唔住親人! 對唔住上帝!

關上帝咩事?

佢俾特異功能你,你唔好好地利用,幫助貧苦大眾,剩係識溝女同搵錢,你反省吓啦

能夠講出咁正嘅道理,所以有幾千萬票房
你估中了,我樣衰爆,撈倉務,叫做唔會餓死咁解
知識唔肯好好用 行埋啲歧途
最後咁嘅局面
唔緊要啦 捧住本書再用jargon修飾你平時講嘢
大把傻女 大把世界
識佢?
唔識喎睇呢度講咋
人哋sugar daddy佢就sugar mami
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞