好青年荼毒室鹽叔扮單身偷食出軌—時間點總覽

633 回覆
478 Like 46 Dislike
呢樣野港女會更加注重
因為太多網上言論

所以國外港女會更加淫,香港環太壓抑
班毒撚亂屌女人係免費雞累事
就算係正常食室友,一個對一個都有少少風險要承受唔容易的

例1:男女最後分咗手,但大家都鍾意份工,還要男方繼續借啲機會痴纏住女方,亦好難再搵男友,因為大家都知女仔俾人食過

例2:男女最後成功一齊咗,但男方番工表現比較廢,開大會時俾老細狂屌,女方好唔開心自己老公俾人狂閙
係嘅,噉同咩人喺埋一齊都有各自嘅難關要面對,但樓上問係咪應該行遠啲,好似係個normative問題噉
食果度痾果度 就好易賴野

以前公司間唔中有請靚女( 通常請樣衰)都肯定唔會approach , 一定行遠啲

我太太係我參加朋友婚禮時識,呢啲比較安全
一個女人容忍一個男人唔代表係各有各玩
每月課1590畀鹽叔食女
班塞友真係慷慨嘅啫
如果好似床哥咁,本身單身又兩情相悅,肯負返責任其實無問題,仲大把人讚佢好男人

就算係馬田都有食,咁佢本身又單身,其實都無咩人話佢
同意,佢個frd自己都認同佢怪邊個
Open relationship, polygamy 又的確個人取向嚟
當然係同主流價值觀有衝突 但如果雙方都同意嘅好難一概定論係唔道德
只係有時提出嗰方其實只係想周圍fuck先咁講嚟呃人 佢自己都唔係真係信呢套價值觀 對方用情太深/ 入世未深就好易俾人氹到
其實呢啲例子到到都有 只不過可能無乜讀過書咪咪做真小人 直講唔可能只愛你一個
讀過下書嘅咪識包裝下自己講到自己幾咁特別幾咁有思想 deep down 佢都知自己嗰套根本係呃人 純粹方便搵食
剩係鍾意一個 or 禁慾 代表自己唔係森林嘅動物,見好就食,亦唔係細路仔玩玩具,見到新就要買

見到公公婆婆係可以拖住手行公園嘅,係可以長相廝守嘅,我地去唱K 係唱呢啲嘅

https://m.youtube.com/watch?v=sENLQMsYpHE

我就未聽過情歌係歌頌open relationship 嘅,有嘅我認輸
長毛Hugo1991
世風日下
養出咗一班自恃聽過2嘴哲思就以為自己諗野好叻嘅人
只係立場先行 再砌返d 破綻百出嘅argument
連當代倫理道德都拋棄
你仲未提另一個重點係欺瞞對方自己已婚
到底係咪知?
如果佢地隔咗一段時間重新出嚟搞,我覺得佢地應該要講返佢地知唔知情
唔係搵食行遠d咁簡單
係刻意隱瞞已婚狀態下搵食,行遠定近相對次要
齊讀哲學嘅人
齊講唔做
Negative Output

係社會圾垃
An empire toppled by its enemies can rise again. But one which crumbles from within? That's dead... forever.

睇戲學做人,鹽叔只係tip of the iceberg

佢哋嘅課金system 令佢哋由入面開始爛出黎,課金之後嘅秘密內容究竟係咩本質?

其實係借哲學包裝住其他野
重點係欺騙 (老婆和室友), 唔係溝室友
都唔知班人係蠢定係幫手spin 重點
佢哋幫忙spin 係真係覺得課金之後嘅內容係正,但同哲學係無關咁解
簡單講呢單嘢重點唔係感情糾紛,而係「騙案」
我作一個比諭

一個要收費嘅 柔道班,教練同助教都係度溝女學員,咁其他同學見到會點諗,原來呢度本質係speed dating 喎

其實總教練一定唔可以,其他助教偶然出現一次結到婚嘅都勉強可接受
牽涉人事野就好煩
你做得Kol食fans就會比人話你借名氣食女= 位就我推你上 女就你食
同番工食女同事一樣 有手尾跟就會煩到同事

依家佢就係煩到公司同同事
係有幾個post狙擊鹽叔,但出面熱門更多post 係狙擊winka 話佢係雞 上位就飛仔
可能加埋佢係連登好憎嘅viutv collar 嘅成員所以特別出力啦~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞