好青年荼毒室鹽叔扮單身偷食出軌—時間點總覽

633 回覆
478 Like 46 Dislike
你中學未畢業定乜嘢
冇學過舉證責任都聽過羅素茶壺下話⋯⋯
你有證據就放上嚟講
冇嘅就承認你老母當年俾狗屌完受精生咗你
你唔使駁我因為你冇證據證明你老母冇俾狗屌
老師就bird姐
四哥就晴子小姐 入Dc自己搵
你又知佢哋過咗2星期先割?係咪其他12個邊日割包皮都要同你報到先?我問你點知佢地係2個星期之後先割呀?反咗面算唔算割呀?定要登報先算割呀?咁而家都唔算割喎!

原來係你既角度,一知道有問題發生,第一時間唔係搵事主搞清楚件事、關心受害者感受、尊重佢哋既意向先,而係要第一時間上連登自爆,供養班食花生既人,等d hater瘋狂亂屌先,一切都要以班haters同花生友利益行先,唔好撚理受害者同鹽叔老婆感受喇!

其實你係咪嬲緊佢哋點解要等咁耐先畀粒花生你食 割又話割得遲,唔割又話全部人一鳩樣係垃圾,屌 你真係咩位都入到 haters gonna hate
晴子小姐 好熟口面嚟個名喂btw 以為老師乖仔
我同你咁多年兄弟,你過馬路冇跟紅綠燈、亂拋垃圾,我原諒你
所以到我殺人全家就輪到你原諒我

你唔撐我就係諷刺,做兄弟一定要禮尚往來先啱,做兄弟大哂!
dc名嚟
全部都正牌女友喎 唔講以為你話當散餐咁食法
咁都叫食女室友
下 我幾時有話出軌定咩
Wtf lol
你話「唔止鹽叔有食女室友」,姐係講緊老師同四哥都同鹽叔性質一樣。
你冇講話係出軌定咩,但完全誤導讀者。
想問有冇人睇到「食女室友」係聯想到好嘢?你擺明造佢哋啦,屌你仲要係室友
唔會啦
Lilian應該好純
lilian好open
2件事程度差天共地
純粹想講佢地都有溝女室友
溝女室友 同呃女室友溝 係兩回事,請define
原來課金 有add on 呢啲內容,唔怪得要課金
食呢隻字點解會implies呃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞