好青年荼毒室鹽叔扮單身偷食出軌—時間點總覽

633 回覆
478 Like 46 Dislike
無話過溝/食女室友唔道德 淨係desribe佢哋都有咁做 唔好亂咁interpret
我幫佢補source咋 見成個po都無source 9up多
痴埋熱狗身邊有邊個係好人
唔知㗎,論壇嘅野,又無需太認真
皇上好專一喎
c兄你係咪打錯字,睇唔明

如果你話我都有標籤haters,係兩樣嘢。一個人毫無理據亂屌,同佢講道理又唔得,總之佢就係講一大堆自己FF出嚟既嘢咁亂屌一通。哩d人純粹為屌而屌,我會定義為haters gonna hate。你點同佢討論都唔會有咩進展,因為佢唯一目的係往死裡屌。屌緊咩自己都唔知。

哩d唔係叫標籤,將一個個體既質素視作一個群體既質素先叫標籤。即是一竹竿打一船人。例如一個連登仔係度發表仇女言論,我就話「d連登仔係咁㗎啦,仇女㗎佢哋!連登仔咪咁既lvl囉」又或者,「全部連登仔都係haters嚟!」哩d就叫標籤
貴suck真亂
亂乜撚野?一對一都亂?
咁你自己返去打飛機啦?最撚純潔
惡過狗

荼毒室痴泛民㗎
亂又唔一定指非一對一,polyamory,出軌 ching唔好overinterpret人地啦
又鞭 監就手足坐
女就自己食
Add on畀荼毒室成員偷食
爽死班偽文青女
鹽縮偷食都唔亂呀
睇你個閪樣九成幫鹽縮含過啦
細路都生埋都仲可以去偷食,直頭就係仆街冚家剷嚟
有辱哲學
屌你咩叫「佢哋都有咁做」???你哩d講嘢1999既人仲好意思叫人唔好亂咁interpret??有點做咗呀????出軌偷食女室友呀????

就同你講describe「食女室友」

請問咩叫食?你拍拖識到男朋友/女朋友,正常係咪同朋友講「喂!最近我食咗條仔/條女呀!」
你覺得你咁講你朋友會第一時間點諗?會唔會第一時間就意識到你其實係講緊你開始正式拍拖呀?

定還是你真係literally講「食」咗個女室友?而我誤會咗你意思係呃蝦條? 

我咁樣你就話我亂interpret 你個食字,你亂interpret個食字就話自己「淨係desribe佢哋都有咁做」

屌 1999
你如果係室友我唔該你收嗲出少句聲當幫忙 d人話室友冇腦盲撐,就係因為有d好似你咁既室友拉低哂個curve
咁你答我正牌女朋友係點樣亂法呀?人地正常男女關係又要畀你擺上枱,無啦啦就話人地亂 好撚mindfuck
掛住偷食屌女,冇時間精力寫文
我幾時有話亂 睇清楚先啦柒閪
咁都惡
話人有拍拖就亂仲惡喎c兄
你啲閲讀能力好mindfuck
抽得鹽叔水就即係知情啦
篇聲明仲講到其他成員一概不知情
c兄你跟甩咗個對話,條友拉埋其他荼毒室成員出嚟,話佢哋同女室友公開一對一拍拖都係亂。我先話唔好將其他一對一既正常關係扯落鹽叔個lvl講。

偷食出軌隱瞞 vs 正常公開一對一關係 係兩回事

唔建議急住屌我幫鹽叔含撚住
我係反鹽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞