好青年荼毒室鹽叔扮單身偷食出軌—時間點總覽

633 回覆
478 Like 46 Dislike
真話唔好講得咁大聲
依啲時候講真話先唔會俾人老屈我無證據抹黑人
所以我都係真心告訴TDS :

不要再收任何錢了,因為會惹來挑戰,唔抵得你地有錢收

我真心講的
咁客觀啲講,其實係合理懷疑,但要specify番唔必然係真嘅
嗰位巴打鐘意用比喻,我就攞番比喻嚟講:
例如A君有朋友殺人,其實A君無可避免地都會被人投以歧視目光,A君真係冇做都冇辦法,因為你群緊佢,
呢樣野apply緊每個女室友 無論當初幾咁堅定不移 依家事件發展到咁 信心都開始動搖 呢個係人性
你可以好理性咁話一個有梗係唔代表第二個有 我非常認同但係喺現實經歷咗呢件事之後嗰個恐懼或多或少會take over你嗰理性 人之常情嚟
荼毒室自己喺ig都講咗 大家等消化咗先算啦
我係白卡or 唔係白卡,冇關係的,討論區係睇留言質素嘅地方,你覺得我唔啱聽隕評就得,但我就係鍾意講
有都唔出奇喇 班友都係蛇鼠一窩互相包庇架啦
簡單啲講 鬼唔知黑係唔會令你死咩
但有人驚黑 唔通你屌佢唔理性
人性嚟㗎嗎大佬
其實喺普及哲學嘅層面上,
今次已經算係佢地成立以來最成功嘅一次
令成班人主動去討論道德
咁可以唔實體上囉,開zoom 上哲學討論課囉,好安全喎,我真係好想討論哲學,好鍾意哲學

但唔知點解,我課咗咁多,都係上實體好啲嘅
你係咪真絲先
想識 留tg
唔理你而家做乜,哩個世界都都有人免費做緊同一樣野,一心係想免費幫人。

所以你做乜都好,唔該同d聖人睇齊,唔好接受任何形式資助,打工都唔准收人工。

唔好同我講人地好心免費幫人點解又同你扯上關係。原因係你心術不正、你收錢先肯做嘢,落地獄啦。
你都唔係第一日上連登,你都好肯定連登仔唔止一個鳩痕、唔止一個白卡。

你都係連登仔,點解你碌鳩要咁痕咁犯賤呀?做咩你咁白卡?做咩你唔叫停你d手足柒少陣呀??

我咁樣屌你真係道理都幫哂我果邊!而家我鍾意點屌你就點屌你,反正連登乜人都有,我套咩落你身上你都唔可以有異議架喇
係TDS 喎

質素低到一個點

咁消防員駛唔駛免費幫妳救火?
咁公院醫生駛唔駛免費幫妳做手術?

佢哋收錢唔係直接由災民/病人攞錢喎

佢哋同TDS 直接收課金梗係天淵之別

睇住你哋黎綁,超正
佢唔使sell 人氣其實你鬧埋佢全家都真係對佢冇影響...
當係一個團體而又sell 人氣sell 魅力嘅時候,其實一個出事,有人質疑其他人好正常,唔係一句logic 就可以話人哋唔應該咁諗,人唔係剩係得左腦。

講到尾

正常男人,超咸濕,咁遲先知道TDS 原來係咁好玩嘅玩具,好後悔
溫提:好多人課完冇入dc。(如果你所謂「入室」係入dc)

入dc只得室友互屌/吹水/學術討論/打機/聽歌,d太保幾乎唔上水咁濟。

冇證據顯示鹽叔出軌同dc有關。
但今次一開始同之後一直係講食女室友喎
喂喂喂 我男都得
就算冇咗tds
我帶你行下哲學洞穴
放心 我係哲學佬 aka好人
大佬,有得pm 㗎嘛
最大分別我同其他連登仔係無得用同一招食女,但荼毒室班人就可以
我覺得你講既嘢唔正確咪要指正囉。
你梗係keep住講啦,你鳩up盲反丫嘛,唔鍾意人講啱d嘢丫嘛,明既
哇!咩原來消防員同醫生唔係為救人㗎?吓?佢地收錢㗎 咁cheap㗎佢哋?!!? 人命竟然要用金錢衡量!?? 點解d大6人落嚟睇病仲要收貴d呀?!d醫生見死不救
so? 關你話入dc為可以畀人食咩事
你真係弱智,講明女室友,都唔關個室事? 唔關個室事點解會用女室友形容
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞