港人定居申請台灣「保留觀察一年」達2000人 台灣指外媒中文網進行認知作戰造成港人對台灣的誤解 並指假投資當然要嚴格把關

535 回覆
25 Like 166 Dislike
吓 乜我讀過AL 考過中化? 你知D嘢連我自己都唔知喎
你冇著底褲,但用緊成人尿片
係啦 係啦

你開心就得啦
你上百度學
淨係睇你啲回覆就知啦
台灣呢啲就醒喇 寫就係投資移民 住幾多年就入籍

做就 明天新條件 你唔合資格

台狗做詐騙世界聞名
笑死
台灣固之然仆街 但要怪就怪蕭若元依條冚家剷有份眀目張膽咁玩爛咗啲規則嚟幫佢自己盤移民顧問生意賺錢
國民黨做總統時係當港人係海外分支, 基本上係白送身份
但民進黨在位時又要打抗中保台牌呃票,但台灣101/甲級商廈成堆中資係無條件反9人, 因為中資係台灣幾大搵錢行業外出手最高最好pay

於是民中黨就唯有郁香港人當反共
而奶埋美國人咪收一部分香港人, 呢班香港人通常要較有籽或kol/媒體人

而點解要有實店係因為做大左就算係直播都實有團隊,就算係香港租貴大粒少少的kol都有租工廈

綠營旨在搬龍門踢走經濟能力稍低的人
蕭若元咪就係幫人開假公司果條友
而所謂無錢都可以去台灣就係蕭若元姐姐間財記

最近話開公司要請幾個台灣ft其實只係對一半
如果真係請幾件就批大把人都得

無請20友都唔會批
開間假公司將舊錢左手交右手去呃台灣移民局就大把
去英國搏下無咁嬲
你都弱智+on9, 講呆灣你又拉埋日本講, 日本關你撚事咩

你條弱智柒頭好適合去亨受弱智呆灣, 快啲去享受「保留觀察」啦, 柒頭
巴打 呢個貼成班五毛 你都知邊d係 全部同一集團 而且係一人開多個ac 你一定睇得出
無錯
得你同果兩三個奶台獸唔係五毛

其他全部都係五毛
Taimeimei 復必泰 杜門膠信 三位一體

一個唔係 唔等如其他唔係
咁憎台灣 但你個分身ac 又出古惑用投資移民方法申請喎
仲要衰咗添

我再柒 都唔夠個d一面屌台 一面想移民去呢d咁柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞