港人定居申請台灣「保留觀察一年」達2000人 台灣指外媒中文網進行認知作戰造成港人對台灣的誤解 並指假投資當然要嚴格把關

535 回覆
25 Like 166 Dislike
其實係大陸法同普通法的差別。
我又無你咁瞭解我

你連我讀過咩書 有精神病都話知道 但你連我唔係under唐鳳又唔知

到底係我精神錯亂 定係你呢?

送俾你 你應該都有需要
趕D香港人返去消耗港共,等港共拉晒佢地來製作輿論壓力。
好提議

好似杜門膠信呢D 但又騙到個身分的 應該全部踼返香港
共產黨當年打長春就係咁
屈唔屈就唔知啦

未踼爆前都無話自己有分申請移民台灣

未穿煲前都可以死口話係屈毛
台灣是鬼島,台灣人是蛆屎,民進黨是糞坑
長春圍城

精神病都要讀過吓書 好在我有讀過小學

所以咪撚移民台灣
佢地屌民進黨咁兇恨

但下次大選萬一又係民進黨做總統

咁到時呢班仇台五毛 要不要加入国家做支那兵 武統時一馬當先做前鋒?
我唔止唔移鬼島,得閒仲會四圍屌鳩台蛆
解放軍肯收我我會去
無所謂

屌民進黨唔緊要 屌完後令民進黨再冧莊 到時激到支那紮紮跳就得

我又無諗過移民台灣 任何人 就算一集狗 一隻貓 只要令到支那賤種平紮紮跳 就係好事
選得民進黨就係台灣人問題

你仇得民進黨就預咗仇埋台灣選民

好似稥港咁 無得一人一票就話唔關我事

蔡英文係一人一票選出嚟的

仇台 不等如 親中

但反支 就要支持支共任何對家
支共對家
咁似save hk幫黨出聲啲改圖既
伊斯蘭國係支共對家?

咁無嘢了

你過多兩年再講
厭惡民進黨政權買火山佈雷系統和蚑保台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞