港人定居申請台灣「保留觀察一年」達2000人 台灣指外媒中文網進行認知作戰造成港人對台灣的誤解 並指假投資當然要嚴格把關

535 回覆
25 Like 166 Dislike
咁國民黨仲唔支持買火山快速佈雷系統和蚑保台

咁上Facebook 既趙少康高金素梅陳玉珍係暗綠
樓上隻台狗又咬人啦
扮睇唔到正常,因為呢啲資訊,同佢地意圖灌輸比佢地嘅受眾嘅觀念不符。
暗綠仲唔支持買火山快速佈雷系統和蚑保台
台灣政府最撚仆街嘅就係乜撚都唔肯白紙黑字講清楚
不會咬你

放心 只係想全部人睇你發癲

而家好多人已經知道台灣真面目 由得班1450
撐飽佢拉
HI
總之一切都係台灣衰 民進黨衰

佢地係「受害者 」
好多? 係好多人?定好多個ac?
一日未批台灣公民身份 一日都有權修例

有咩問題? 只要民進黨刺激到支共 就係好事

你地咁憎民進黨 咁快D祈禱 總統選舉踼走民進黨

不過 有港共幫手 我怕下次台灣選舉 比卡超又好似淋病咁幫民進黨助選咋
係咩? 幸好我D精神病比你溫和好多

我覺得你個精神病似乎嚴重過我好多喎

你咁瞭解我 咁我係邊間醫院覆診? 講嚟聽聽?
邊條team?

支共下面港共囉
唐鳳? 對唔住 我係青山個條team

唔係你講個條team
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞