港人定居申請台灣「保留觀察一年」達2000人 台灣指外媒中文網進行認知作戰造成港人對台灣的誤解 並指假投資當然要嚴格把關

535 回覆
25 Like 166 Dislike
咁高金素梅同陳玉珍仲唔支持民進黨買火山佈雷裝置和平保台
佢地只有一目的 無所不用其技搵位屌民進黨
去台灣幫PCCW work from home 既case

仲有你啲港蝗老襟貼果條報假地址仲理直氣壯既片
買火山佈雷裝置咪一家親囉,都唔明陳玉珍同高金素梅點解咁唔想一家親
上親報賣慘嗰班,尤其是係支那01,單單野都有古惑位
無嘅 咪講到自己咁正義 只不過係申請失敗惱羞成怒
支那01係支共媒體 搵位屌台灣之嘛
攞歡樂卡返大灣區做生意買樓乜身份證都唔使申請,習近平對香港人最好
我傻仔極都無入紙申請去移民台灣
傻仔都好過d無恥嘅人 諗住出古惑但衰咗嘅人

繼續炒慶個貼 等更多人知你地d衰嘢
只准陳玉珍高金素梅趙少康上Facebook, 不准香港人上百度
咁上百度AI繪畫呢
上百度AI笑百度AI繪畫呢
人人都話自己點無辜 杜門膠信一樣咁講 慳d啦 ban 鳩你呢d潛在內奸 係100%正確
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞