港人定居申請台灣「保留觀察一年」達2000人 台灣指外媒中文網進行認知作戰造成港人對台灣的誤解 並指假投資當然要嚴格把關

535 回覆
25 Like 166 Dislike
咁就緊係繼續支持台灣ban柒杜門膠信呢種假投資移民支共內奸
係咪撐台都會語無倫次,又一個學百度支子講講下就亂噏其他人個名
你公司入面D子ac嚟

我見你地講嘢咁相似

咪叫吓你囉 諗住提你開埋呢個ac之嘛
你個fd話我地咁樣係幫到民進黨喎,你唔想咩?
幫唔幫到就唔知 不過我就估如果台灣人睇到呢D貼 應該都心中有數

ban 鳩哂香港移民 就係最啱
少年,你太年輕了。你以為這個論壇上真的有那麼多人回覆你的帖子?其實都是我一個人回的,不然我再換個ID發同樣的話給你看。
我係想見到全部驅逐出境
同意呀

不過你唯一錯的 就係我係老嘢 唔係少年
終於有相同看法 支持

不過 我都會繼續屌支共
哎喲,原來中國人同我行開原來係一片苦心,雖然同我行開支持支那侵略台灣,但其實都係為民進黨好
屌共冇用,屌到全台灣仇港先做到,起碼要將上三代係香港人都驅逐出境
台灣仇唔仇港我無興趣 民唔民進黨掌權我都無興趣

我只係想屌共 乜你唔係好撐支共咩?

呀! 唔記得咗添 你公司幫你個設定「角色」係偽黃五毛喎
我要俾台狗睇到真香港人諗法,令台狗的起心肝將所有在台港人驅逐出境
啱,其實我哋同一陣線
中華民族同香港民族同一陣線
非常好 但杜門膠信會鬧你㗎
仲開緊工
如果你依家要入鄉隨俗
咁19年大家都應該要入鄉隨俗
無睇

因為佢地來來去去都係果幾句

淨係識 九唔搭八 鳩吹 偷換概念
果件無聊居士 似係無乜讀過書嘅廢老
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞