[Alonso 100 Podium] F1 2023 沙特阿拉伯站 賽後討論區 2

959 回覆
0 Like 15 Dislike
拗偏唔慢架喎 好穩定地做best of rest
alpine:我baku都會有特別setting la
同波子無咩血緣關係
我諗到士多啤梨味嘅red bull
對自己架shit box咁大期望?人地alpine到時又有新spec你咪又係追唔到
發覺Stella好撚有自信
上年2部老麥直路都追唔到ALo喇 今年部shit box會跟到?
唔咁講,唔通話自己部shitbox無㗎喇,今年收皮咁咩
剛剛開季咋
西瓜味
好飲
笑死,你直路跟到威記同Haas再講法國隊啦
xavi 好似唔識自己執生,下下要 strag team 先識提車手一定慢
我開頭都以為佢地整左架火星車出黎,大拿拿俾成千幾萬請走四萬
冇得咁講既
個時 Mercedes 擺明想夾 FIA 出新 engine 有利自己
佢哋2009已經開始研究,之後見價錢岩就搵埋 Ross Brawn 組德國隊
成副新 MGU engine 勁多平治手影,所以一出嬴足咁多年

因為咁先出現 Ron Dennis 名句,只有廠隊先嬴到世界冠軍
個問題2020年已經出現過
其實佢地兩個先差3歲 除非Max唔玩 等退休真係無乜可能
和牛今年第三年喇,仲早?
再唔升即係氣咁樣無得升㗎喇

唔好忘記西多士之三年計劃

講真,如果和牛季尾埋單嘅成績圍內人話合格嘅話
RBR唔搵機會升佢上大牛喎......
到咗林蛇退休果陣分分鐘和牛夠膽走人
康打説明書係和牛手上
車神:Senna
車王:Schumacher
車好:Hamilton
成班話抄rb
到你抄好果時 rb拎架high rake 0 sidepod
頂你個肺減咁多
本身諗住買,點知最低配置都1050,再望自己張卡,都係算
之前我都有諗過
但係買完就想買埋wheel, 計計埋埋都幾大筆錢
自己又唔係日日玩 所以玩手機過下癮算
文書機?
1050都算低階啦喎
其實我張卡係1060,要玩都玩到,不過要開最低畫質咁解
btw 我覺得Mcl最on9最錯個位係放棄左honda廠隊待遇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞