[Alonso 100 Podium] F1 2023 沙特阿拉伯站 賽後討論區 2

959 回覆
0 Like 15 Dislike
咁撚變態

原來lec中意比人撚自已
21年就話新例,如果今年為左追spec爆cap就應該要重判啦,之前紅牛爆左cap果陣吠得最大聲果個唔知又係邊個呢?
公道講句判完之後其他隊都再無講過啲咩
sorry sorry
我麥太多 sponsor, 架車重左啲同慢左啲
因為扣10%風洞同CFD係認罪之下
真係罰得好撚重

不過Newey實在太屈
係垃利拿手好戲 — 負研發
HAAS賣俾其他人搞啦
所以同FIA施壓要改cost cap
一陣叫Hong Niu
人肉風洞 肉眼都睇到air flow
下次紅牛再爆cap要罰斬咗Newey隻左手先搞得掂
應該係整盲佢一隻眼

佢可以口講唔使自己畫㗎
前BAR老闆搞緊新隊Formula Equal, 全隊一半男人一半女人。中東其中一個國家係金主。

之前吠得好大聲唔俾Andretti入嚟班人唔知今次點吠呢?吠完會唔會俾左膠咬呢

https://twitter.com/fastestpitstop/status/1640726627557552128?s=46&t=N1m1RUb0pjgRtlXuyeW4sA

Credit:大頭(2022)

https://www.instagram.com/p/CqU9qcGohHk/
保子澳洲站特別版頭盔將會拍賣, 收益捐比alfa官方合作嘅兒童慈善機構
做到野唔介意佢係男係女
不過我覺得係笑話多
要多謝zak brown呢個肥佬,將老麥一架f1賽車變成地上最快流動廣告板
架車太快既話 啲觀眾咪睇唔到啲贊助
一見到一半男一半女
已經知會唔成功
有冇本事變個女車手出嚟先?

就算係W series 三屆冠軍Jamie Chadwick都冇實力鬥F1
我自己覺得來硬整到男女各一半其實仲怪。
一陣原來backoffice就全女,比賽嘅全男仲搞笑
pit crew 都幾肯定全男
我睇以前老豆力量個時都有D pit crew 係女 不過主要係較前翼個part
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞