[Alonso 100 Podium] F1 2023 沙特阿拉伯站 賽後討論區 2

959 回覆
0 Like 15 Dislike
些牙埋 ?m?s 呀CHING
可能都好搵到錢,兼且唔駛舟車勞頓,又多時間陪下家人同女朋友

最重要唔駛再覺得自己畀人撚
佢今年唔駛賽F1
但好似係搵緊最多錢嘅一年
四萬:

諗落都覺得好笑, 我辛苦工作, 為左就係六七十歲後, 可以享受類似咁既休閒寧靜既生活

原來失業已經可以做到, 人生真係可笑, 哈哈
麥記係咪幫佢出埋今年份糧? 下年仲有無
咁多日本JK look 時間好快過

佢比左8個名我大部份都係中既,但我好記得我初初係有填Vettel, 心諗4屆點會冇,之後佢比果8個名我冇佢個名
https://racer.com/2023/03/23/analysis-why-mclaren-wanted-an-overhaul/

篇文話McL36係James Key第一架主理設計嘅車
人都雞埋食左違約金,呢隻死貓都要食埋㗎啦
我記得喇我見到德國國旗紅色5號賽車衫,估佢係Vettel, 佢fake我係舒麥加岩岩公佈左個名單有Vettel 冇舒麥但加
因為個時老威未死 而太子女又信錯人
2016係咪得4萬贏過一場,其餘全部平治
佢只會知人地架車好撚快,而唔會知自己以前果架車有幾跨張,因為佢就係渣緊果部車嘅果個人
隻狗出道以黎從未渣過廢車
依家比部爭唔到冠但有得爭pod既車都要屌鬼
唔識幫手做開發就唔好話要做山羊喇
近廿年有邊個世界冠軍係唔識tune車
Max有wo
2016一上大牛就贏
得max同四萬各贏到一場,其餘全部平治兩架包哂
過兩日揸車經過Milton Keyes, 剩係知有F1車廠係嗰度,唔知有冇得參觀
睇住 twitter 同 IG 啲脂肪幫肥佬月兜真係笑死
兩三年自己打爛成隊車都話佢做得好 trust the process
因為果場就係平兩個互炒
仲要車隊用番 2010 Webber 個招,特登 overcut Ric
無啦啦叫佢先入 pit 之後引埋第二都入, 變左 max 做左最年輕冠軍拎晒 headline
James, it’s James
四萬真係好慘 食哂死貓
全世界得佢一隊識升級其他唔識
自從上年炒左ric勁唔鐘意呢隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞