[Alonso 100 Podium] F1 2023 沙特阿拉伯站 賽後討論區 2

959 回覆
0 Like 15 Dislike
但今年部RC213V佢都屌哂鬼
pole純粹係因為MM93真係火星人
神童最能慘
連啲 yamaha track 都無競爭力
所以咪話私家車囉
無其他人騎康打騎得快

好勁
電單車嚟講,車手嘅因素係大過F1。
Ducati 呢幾季咁勁都比Honda, yahama 間唔中偷到雞。
同樣車嘅實力差距,呢個情況係f1一定唔會出現。
Yamaha部垃圾車
Quatararo
望到Morbidelli就心諗jm9
某程度上康打大落後就係火星人太火星
唔使考慮操控性平衡性 總之俾 mm 超 late brake 入到彎就 ok
傷咗之後開發冇方向 又追唔上 ducati 電控 aero 發展
我好憎MM93
但sorrly MM93真係另一個次元
今個禮拜冇車睇又冇波
唯有睇住無圖gp先啦
今晚 motogp sprint 刑安邦 fb 開 live 聲音導航
今晚有吱吱吱 仲有杜拜世界盃
Dklm 即係qualify同sprint都係冇廣東話評述
喊蛇繼續發功
Yamaha用返上年aero (即係冇aero), 今年冇得鬥。最慘係連衛星隊都冇埋,而家終於知道收集數據既重要性。
我睇Yamaha 遲早走番Honda 個條路
Joey啲笑話係一點就明但係冇話特別頂癮

就好似一支公做comedy night咁

唯一可惜嘅就係佢同Chris Harris開始有啲化學反應就冇做落去
我Ku

Kubica
https://youtu.be/RwyfSJeCslg
睇真d原來MM93都要抄功課copy cat
Max 玩iRacing比賽炒車退出
MotoGP Sprint Race有獎牌
F1 Sprint唔係都有個牌仔嘅咩?
佢傷咗之後成日都要搵人 tow 抄 braking point
睇唔到GE
其實MOTOGP SPRINT RACE有咩意思?
不嬲都唔換肽9衝嫁啦唔係咩?

利申:無睇問MOTOGP
作者刪左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞