[Alonso 100 Podium] F1 2023 沙特阿拉伯站 賽後討論區 2

959 回覆
0 Like 15 Dislike
阿根廷個special 好似戰場走難咁

Mike Krack估唔到佢真係有料
BMW
當年放棄2008 追wdc 去整09 部垃圾搞到佢走
部F1.08 keep 住upgrade 應該有得鬥到落尾
嘩 細E有無事
炒成咁
https://youtu.be/4Ew7Tzbs7GQ
2:07
Sainz: Tyres Engine breaks
下站3樣一齊fail
十年人事幾番新,當年Multi 21一陽指最後都上左神枱,Max 唔知,咸就一定唔得

https://twitter.com/wtf1official/status/1639264863523405826?t=64LRUFXETNdNPdtbH1GFqA&s=19
人大左變到人畜無害再搞下慈善,NGO野就洗底。咸蛇咁要spot light就算啦
又黎,年年都robbed
最大分別應該係 Vettel 有小朋友
心態完全唔同,家庭擺 no1
無心插柳返到智利都要還神
“First of all, the penalty was super harsh because from the pure driving performance Max Verstappen and Reb Bull deserved to be World Champion”

除左咸蛇其他100 podium 既車手都有揸個拉利
得返幾個圈車隊利益緊係你安安全全返來 攞1-2 最好啦 一陣為左個FL炒車 無左個名次咪豬西 但我覺得佢同陸仔最大別就係呢到 大家手車可能差唔多 但個種好勝 要贏的決心 MAX 真係大過陸仔好多
叻由入f1開始已經係意粉旗下跟本唔識咩先係WDC車隊同決定
你睇佢同xavi call pit啲對話就知
Lec: No , but come on
睇親依幕見到隊隊都係出一個
係得老麥死肥佬同Andreas兩個都出
各隊TP開會關你個CEO撚事咩
但係而家好似連Clarkson‘s Farm同TGT都就快玩完
可以將前五的麥記變咗第尾
真係得佢先做到
康打都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞