[Alonso 100 Podium] F1 2023 沙特阿拉伯站 賽後討論區 2

959 回覆
0 Like 15 Dislike
我諗佢意思話唔係淨copy sidepod, sidepod 衍生好多周邊嘅野

由front wing, front suspension 去到bargeboard 個airflow 經過sidepod 個floow 邊又要改個尾suspension flow 上尾翼

一郁個sidepod全部都要改

簡單d 講姐係要重新design spec B
chris harris好野嚟嘅
其他就真係
上年綠牛示範左
佢依家改就等同成部車由0開始設計過,咁樣玩法成個2023用黎試車,2024都未必彈得翻起
https://youtu.be/MZkgb3ZyxA8

F1官方都拍左段片
點撞車法?
長痛不如短痛

反正今年咸蛇同PR63都幾難勃得起
Chris Harris係做正經汽車節目

三傻係做有汽車資訊嘅時政 / 生活節目

暫時應該係年尾再算
佢係機場玩架三個轆車個時反左受傷
https://www.thesun.co.uk/tv/21819828/bbc-top-gear-freddie-flintoff-hurt/
三傻太經典
而家我都成日番睇舊片
Crofty: “Lewis has hardly had the best car”
奶到雪雪聲,差在未喺 Sky TV 公開出櫃幫鹹蛇含埋
段野唔係講skip星期六meeting咩
即係排位之後
其實佢budget cap 點計出年, 如果佢想用埋今年去整出年部車

有無得預早design 出年
最鐘意睇佢地Africa同India road trip
銀石廿四個次真係經典

仲有慳油比賽 由瑞士去到黑池出席亮燈儀式
佢地啲改裝車都好好笑
James May 個setting 次次都要柒鬥快永遠都最慢
Hammond 就懶醒玩膠
仲有佢地講歷史 最鐘意Grand Tour 第二季講1983年Lancia 037 同Audi Quattro 嘅對決
我講緊chris harris隔離嗰兩個麻麻地啫
三傻直頭係我學英文嘅啟蒙老師
到而家都仲會開舊top gear嚟睇
clarkson講冼拿又係一絕
雖然有咸蛇出嚟自稱第一風扇
https://youtu.be/9U_K76vPGYo
有冇人睇motogp A馬同Mir 1,2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞