[Alonso 100 Podium] F1 2023 沙特阿拉伯站 賽後討論區 2

959 回覆
0 Like 15 Dislike
記得預多啲時間排隊玩F3 sim
多唔多人排?
上個月頭搞抽獎,估8個車手蠟像,個工作人員呃我話冇Vettel
我係平日一早去。成個館得十幾個人,工作人員多過遊客

地下果層比細路玩既多,VR電單車睇住片玩可以唔使玩,其他都幾好玩

如果要揀就排隊玩左f3 sim 先
幾年前仲讀緊書冇錢嗰時有同學送咗張星期五park pass俾我,我嗰日踎turn 12睇FP1不錯
諗起上年廁所狼幫大牛升高返架車之後仲土星咗
正喎
YT堡最擅長搧風點火
總之"I TOLD YOU"
垃利:你咪搞咁多野啦 害死我呀
咁仆街
依家已經大把hater啦
equal car equal engine 好未
咪癲啦, equal cad equal engine 拉利輸得仲甘,佢地唔會咁蠢嘅 平治都係,要車勁過人好多先贏

David Sanchez, as previously reported, joins McLaren from Ferrari as the team's new Technical Director.

from 垃記 祝好運...
公道講句,架F1-75未比TD39搞之前係幾掂。
Technical Director, Aerodynamics - Peter Prodromou
Technical Director, Car Concept and Performance - David Sanchez, join on 1/1/2024
Technical Director, Engineering and Design - Neil Houldey

硬係覺得3個位會互相阻住大家
(認叻 mode) 拿拿又中 James Key 今年出呢部野想唔炒都難
又搞埋呢啲三巨頭格局?
好易奶嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞