NGO高層年薪曝光 聖公會福利協會總幹事年薪312萬 再成高薪王

679 回覆
335 Like 19 Dislike
以前細個唔識都會捐錢買旗
自從知道ngo都係吸血鬼之後就冇再捐過
啲星期六日賣旗活動根本就係合法童工
ngo 高層就係受助人
我地捐錢俾班有錢過我地既人
所以不嬲講開係明愛算係捐比較抵玩既NGO
聖公會果D出哂明
哦, 你都幾搞笑
管理 幾多員工 有得咁樣分 ?

你如果做過managment grade , 你管100人 管 1000人會睇唔到有分別 ?
仲有 NGO 入邊, 一樣有一大堆專業工
有護士, 治療師, 老師, 社工, 工程人員等等

你睇低 NGO 入邊既管理 , 只係代表你無知咋 ?
乜撚野 睇左條片未
NGO狗
肉酸到呃人錢助養成人 事後又冇合理交待
ngo 如果係慈善團體可以免稅,仲可以籌款,呢個係正苦畀既特權,所以無得咁同私人公司比架喎,私人公司無呢啲著數
NGO狗回應下宣明會單柒野啦
幾百萬年薪做野咁撚樣
不如你回應下條片好過人身攻擊,係咪ngo撚叫人捐血都會咒人出車禍咁
聖公會前排好似有賣旗
肥上瘦下 多謝林奠
成班專業呃錢
仲要拎住貞節牌坊
嗰啲叫 國際NGO
咪答左你囉
不如你分清楚左 NGO 有咩類別先啦
搵人買旗不如叫d高層減一半人工咪有錢
原來有人覺得呢份人工好撚合理的,唔怪得長做長有,真是屌你個老母 🙏🙏🙏
義工
低層員工做到隻狗咁先得12-13k (希望有)
出過噤多報導明知搵笨柒都仲捐真係弱智
聖公會福利協會有限公司,唔駛專登攞私企來比,佢根本就係一間私企

只係不滿佢掛住做慈善依個口號,水d一般小市民捐錢
肥上瘦下
我捐左D錢本身係諗住幫人做好事既
但到頭來原來有咁多都係比左行政費
邊個會好受
用獨立思考諗野你諗多左
黃店做生意賺錢都俾你班五毛話食人血饅頭啦,而家又扮理性呀?咁撚雙標嘅你?
其實月薪十零萬真係咁上下 佢地呢d上游人士拍下膊頭就r到幾億資源。。。好心連登仔眼界大少少

尋日仲買咗聖公會旗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞