NGO高層年薪曝光 聖公會福利協會總幹事年薪312萬 再成高薪王

679 回覆
335 Like 19 Dislike
ChatGPT會行出黎networking?
睇下香港人平均人工幾多先?
真正人肉饅頭
1. 贖罪券
2. 捐錢俾慈善機構有得扣稅
呢間野真係令人髮指
咪柒啦
啲鳩官連登仔一樣屌臭啦
辛苦巴打解釋左職場上咁簡單既道理,我懷疑條友未出過黎打工,一條友管千幾2千人都講得出咁習仔仲犀利管13億人
間間公司都係總經理管十幾個經理仔,再下面都管埋,咁幾雞野請經理返黎做乜鳩?
出糧比CEO去玩去旅行
捐錢岀糧比佢哋
真心其實唔難,出黎做野沙紙家底係門票,要上位靠氣場靠惡靠威嚴靠把口。
1人管千幾人唔好笑大人把口,不嬲都一個ceo管幾個經理再管幾十個主任,啲公司幾時變左一個ceo管千幾人低層?未出過黎做野?
同埋唔洗下下當人天之驕子當人神咁拜,幾十歲廢佬請問可以有咩工作能力?打字都慢過人啦,政府啲高官都有版你睇,有咩事出個新聞稿強烈譴責然後收工,特別而家係ai既時代,做高層只要覺悟的起心肝你都做到。

利申:低層打工仔
睇清楚,唔係佔經費嘅14%,係佔薪金支出嘅14%
日日嗌窮要人捐錢,原來班ceo咁富有咪抵屌囉,我理得佢服務緊全宇宙。
一般四月先出finance report
投胎做有錢人個仔,叫老豆老母比個位你玩下
唔好撚再講
中學賣旗太懶返歸瞓,但又唔想交吉袋,入左好多散銀交數(起碼有成舊水,其實都好輕)交袋個時好驚比職員寸

利申:公屋窮撚家庭
10%20%會唔會公道小小,福利2倍,ngo高層食小幾罐魚子醬鮑魚就令到窮人有2倍既幫助咁咪仲好,30%就應該冇咁多人嘈,10%真係好撚謝
受騙的那個比騙人的更可惡
612個啲都係傻仔
政府會代你捐
你點知的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞