英國更新《安全、國防、發展及外交政策整合評估》 三提香港 將BNO簽證定性為歷史承擔!

465 回覆
315 Like 5 Dislike
所以我一開始已經話
(覺得)個visa就係用黎揀一批肯黎英國
會落地生活做野駛錢既人黎平權

係唔明上面啲人點解扭曲到我好似講到想留港撚都有bc咁食晒2邊
話你係賤種小粉紅真係無話錯,你條賤種小粉紅自己唔識字屌錯人唔會道歉認錯,真係賤種小粉紅一貫行為
根本香港先係最好
啲五毛上晒水了
你無本事搵je,我有喎
我覺得將來點都會簡化國籍
On top of BNO 再俾多本BC technically 咪冇違反到
其實分批走先好
英國都唔洗一下子接幾十萬至一百萬人
每年十萬八萬咁移入英國,英國整體社會較容易接受,學位、職位、醫療,各方面都容易消化
就係咁。我一直都係依個觀點
其實如果英國肯平權,而家既政治形勢,出條government bill應該唔難過國會。佢唔咁做都係度緊縮數,想香港人過去運資金運勞動力解決脫歐問題
又咁講,人係自私既,你走左可能都唔想咁多人過去同你競爭。
用一百幾十年時間
等啲人死晒
有5 毛都預左
支那人嚟英國一係假公司 一係讀書簽變工簽 一係陰道移民 千方百計要去英國
7154 鎊真係唔好話移民 買部車都無撚左
Btw 其實5+1 個1 係好有bug, 我地BNO 係British 何來要歸化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞