英國更新《安全、國防、發展及外交政策整合評估》 三提香港 將BNO簽證定性為歷史承擔!

465 回覆
315 Like 5 Dislike
係,你係一開始喺#90講大把,想唔認咁撚賤種?仲想屈我支那賤種?

英國更新《安全、國防、發展及外交政策整合評估》 三提香港 將BNO簽證定性為歷史承擔!
https://lih.kg/bxduPfV
#90 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
啱呀,我係寫大把

乜大把等於全部?
你中國邊間小學教你大把等於全部
首先你就一定係支那賤種小粉紅,由頭到尾我無講過全部香港人係支那賤種,你自己唔識正體中文搞亂大把同全部意思就亂屈人,柒咗又唔認錯道歉,咪就係一個好好人板證明我無講錯
用電子方式申請幾時走都得? 邊度寫?
要留意返我原意只係話條pathway奇怪
冇話唔應該有
條path係幾乎照搬當時eu移民
理論上BNO係自己人但係竟然要行一樣既path
綠卡ready
完全同意。澳加對香港完全冇歷史責任,但日已落有
唔答咪當你仍然喺中國囉
電子方式申請冇硬性規定批咗之後要幾多個月內入境
但係個visa本身條款係一年唔可以離開英國超過180日
如果批咗之後超過180日先入境變相滿足唔到第一年可以離開英國超過180日嘅要求,到5年後要再俾2.5年visa同ISH錢續期再等多一年先可以申請ILR
所以絕大部份電子方式申請嘅人都會自己計180日內入境
英國退休都on9
先食bc再回港揾錢
同大陸妹結婚又收多一筆
明明90一97年都派左幾十萬本BC
1997年出世去到2047都50歲啦 啲BNO holders唔係老就死晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞