英國更新《安全、國防、發展及外交政策整合評估》 三提香港 將BNO簽證定性為歷史承擔!

465 回覆
315 Like 5 Dislike
問緊你3萬隻同律政司係咪香港人
6年 working holiday
嗰3萬隻同律政狗,仲有孟晚舟呢啲支那揸特區護照啲死全家都係事實文件上香港人,但意識形態就係支那賤種死全家

事實係意識形態上,一般正常真香港人就係唔同支那賤畜包括3萬賤畜及律政狗呢班支那傀儡投共人渣,唔使講概念問題,無得偷換。你閣下想認嗰3萬及律政狗係“香港人”,係你閣下問題。你無謂再廢話

唔好要我屌你老母,唔詃
因為喺英藉香港嘅時候係
British national overseas territories citizens
即係BNO -> BC
係由territories citizens -> British citizens
呢個移居要時間都有道理

而且EU都有話唔承認BNO係等於UK national

source: gov.uk
你自己都識講事實文件上香港人,但意識形態就係支那賤種死全家

你咁講同我一開始講法有咩分別

而且你不容任何人質疑香港人依樣行為同支那人小粉紅完全無分別,又再次證明我一開始講法無錯
愛爾蘭共和軍 #50931
著名 帶風向5毛賤種
其實仲係keep 住有人走
有好多人係想結埋婚 / 考埋車 / 等個女讀埋今年小六先走
BNO visa 由申請到批係一個月內的事, 假設如果想今年 9 月走
正路來講而家係連TB test 都未做, 因為批左VISA 就要 180日內到英
你有冇撚睇清楚我寫乜?

一直指緊“嗰班留港搵錢撚”賤過支那賤種(唔好叫小粉紅美化支那賤種呀屌你老母)喎,你就乘機想套晒全部香港人都係支那人,你乜撚嘢居心呀?

仲話自己啱,硬係要我屌你老母。食撚屎啦你屌你老母
佢唔係話無人走,係話少咗人走,英國季季都有出報告,的確申請人數係下跌
你隻賤畜唔好老屈我講嘢,我邊句話全部?你係咪睇開殘體字睇唔明正體字?

所以不嬲唔好當所有香港人都係咁高尚,大把仍然流緊中國人既血係100%中國人,同其他住喺大陸既同胞無乜大分別
直接派BC無違反中英聯合聲明英方備忘錄
比BNO UK right of abode先係
你條仍然住喺中國境內既賤畜係咪睇唔明正體中文
咁都正常, 一定係最想走果班大lot 走
之後就會係度左度右果班先慢慢過來
畢竟英國高稅又經濟唔好
香港中短期 始終仲有優勢
20歲中嗰班好尷尬
果班可以去加拿大
諗好點用小粉紅一貫技倆盲兜未呀
你都幾on9下
同你老母胞

“大把”(香港人)呢啲字,用喺我個指“嗰班留港搵錢撚”上,你而家先嚟刻意澄清返你話唔係指全部係香港人,fine。

但至於你冇咁嘅用意?你自己諗清楚點解你要駁我個澄清先講

英國更新《安全、國防、發展及外交政策整合評估》 三提香港 將BNO簽證定性為歷史承擔!
https://lih.kg/bxduPjV
#94 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

唔該你自己檢討下
老老實實
你自己比較下澳加個pathway 再對比返UK,
除左年期耐D 之外, 英國已經仁至義盡
你香港呢2x年溝咗幾多支那狗賤種, 本身有一堆司徙老賊 呢亭賤種
唔通俾你香港人繼續長住香港 完全零門檻咁 白拎BC咩?
講中留港藍尸好嬲嬲
咁你條賤畜係咪唔識分全部同大把呀,係咪支那大既你唔識大把點解呀
唔撚識答就又問人喺邊,關你撚事咩廢柴

總之你澄清兼同意你唔係屈香港人全部係支那賤種就夠

而且咩叫而家先嚟?
你條賤畜望多次我係咪一開始就係講大把?
再次證明我一開始無講錯,有啲香港人真係流住中國人既血,自己柒咗唔會認錯,你就即刻彈出嚟做人板
屈人支那賤種(咪屌過你咪撚用小粉紅呢個字眼去美化你自種係你嘅支那同胞嘢)咁低,正垃撚圾

總之你同意兼唔認同全部香港人係支那賤種咪得囉,駁乜撚?
如果父母有BNO 而佢地又u grad /有一技之長 (例如識整車) 咁其實過UK 都無問題
另外佢地仲可以兩頭蛇去支拿大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞