POST 7 | Samsung S8/S8+討論區 (7)

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
AQH3更新完效能高左

AQH3?
係咪AQG6 下一個 update?

btw, AQG6 幾順,正常使用電用到 24 個鐘

高通版更新慢到喊

三星優先照顧返三星嘅Soc正常啦

email 11% 開了同步

email 較咗幾個鐘先 sync 一次,但係都好 chur 電

用 gmail 啦, 用 package disabler 整走個 samsung email app
刷左大陸rom真係順左唔少
AQH3更新完效能高左

AQH3?

高通版更新慢到喊

email 較咗幾個鐘先 sync 一次,但係都好 chur 電

用 gmail 啦, 用 package disabler 整走個 samsung email app

Samsung email 出名食電?
定係我 set 錯野
AQH3更新完效能高左

AQH3?

高通版更新慢到喊

你setup部機嘅時候佢最尾會問你裝唔裝呢堆垃圾,唔駛之後disable㗎。

個 samsung email 話時話真係我自己喺 Galaxy apps 道 down...
不過唔用佢,可以用咩 email app?
唔想用 gmail 因為想分返開 gmail ac 啲 mail...
各位巴打都覺 samsung email 食電?
有咩 alternative?
用咗三個月舊電感覺用快咗係咪正常
記得最初用都係六分鐘1%左右
依家開始五分鐘1%
睇怕十三個月後一定要換電
到時又會耐用返
AQH3更新完效能高左

AQH3?

高通版更新慢到喊

你setup部機嘅時候佢最尾會問你裝唔裝呢堆垃圾,唔駛之後disable㗎。

個 samsung email 話時話真係我自己喺 Galaxy apps 道 down...
不過唔用佢,可以用咩 email app?
唔想用 gmail 因為想分返開 gmail ac 啲 mail...
各位巴打都覺 samsung email 食電?
有咩 alternative?

gmail用inbox~
成日自動開藍芽係咩問題
成日自動開藍芽係咩問題

有冇裝蘋果動新聞?
https://detail.tmall.com/item.htm?id=548645152065&toSite=main

買咗呢隻mon 貼,幾好用,但痴個陣真係好難痴,後面塊貼痴咗塵,搞唔到

發覺之前買既玻璃貼同呢隻水凝貼都有個問題,就係邊位會痴塵,有冇巴打有解決方法
https://detail.tmall.com/item.htm?id=548645152065&toSite=main

買咗呢隻mon 貼,幾好用,但痴個陣真係好難痴,後面塊貼痴咗塵,搞唔到

發覺之前買既玻璃貼同呢隻水凝貼都有個問題,就係邊位會痴塵,有冇巴打有解決方法

未用過水凝貼,係未要加膠水定點,之後會唔會有漬?
Note8係香港幾時發報官方價錢,同埋香港正式發售日又係幾時等到頸都長
Note8係香港幾時發報官方價錢,同埋香港正式發售日又係幾時等到頸都長

好似話香港9月13發佈,等死人
如果想買 s8 plus 韓版 6gb ram 邊度買好?
同埋韓版有無話分好多唔同版本?係咪都係無鎖?

香港samsung乜春都慢過人,售後服務一樣差但係明知個結果,都係會選擇samsung既手機,真係好犯賤

未用過水凝貼,係未要加膠水定點,之後會唔會有漬?

要噴水,唔知會唔會有漬

香港samsung乜春都慢過人,售後服務一樣差但係明知個結果,都係會選擇samsung既手機,真係好犯賤

係上排有3百換mon,2舊幾換電,先至似番啲樣
想問下港版有無得轉其他地區既rom上7.1

售後都算top架啦
更新就真係慢
要等8895再等國行 香港先出
uag啲殼值唔值咁既價?
uag啲殼值唔值咁既價?

如果你成日跌,值
如果想買 s8 plus 韓版 6gb ram 邊度買好?
同埋韓版有無話分好多唔同版本?係咪都係無鎖?

有無人知
用咗三個月舊電感覺用快咗係咪正常
記得最初用都係六分鐘1%左右
依家開始五分鐘1%
睇怕十三個月後一定要換電
到時又會耐用返

電就一定會退化嘅,幾乎24小時長用嗎。

不過你又誇咗啲,每%少咗一分鐘你都感覺到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞