POST 7 | Samsung S8/S8+討論區 (7)

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
Samsung 個皮套幾正
細黑真係唔會出?

應該好後期會
開唔到Samsung pay 一開就話連接唔到 完全加唔到卡 s8+

垃撚圾
個Samsung Pay
得果幾間銀行Support 吹到好流行咁

試過MST交易真係好正
開唔到Samsung pay 一開就話連接唔到 完全加唔到卡 s8+

垃撚圾

試過MST交易真係好正

好彩 scb, dahshing, Citibank 都係我常用

垃撚圾

試過MST交易真係好正

好彩 scb, dahshing, Citibank 都係我常用

好過垃圾android pay加唔到AE卡
係無HSBC 同恆生差啲
S8+
支援Quick Charge 幾?
官方話2.0
有人又話4.0都得

謝謝
S8+
官方話2.0
有人又話4.0都得

謝謝

2.0

我插3.0 火牛都係行2.0
更新之後玩monster strike 明顯疾左

我都係 一撞友情就會疾一下

我玩傳說都係咁

可以點搞sosad 6千蚊買部電話 玩隻簡單game 都疾真係好on9

原來咁多s8巴打都有玩
揸下手先
更新完 好多嘢都順左
但玩monster strike真係疾左
原本無問題 我諗應該係tune錯左嘢

遲下彈珠大更新睇下會唔會好啲
唔係就要等samsung 下個更新

我玩傳說都係咁

可以點搞sosad 6千蚊買部電話 玩隻簡單game 都疾真係好on9

原來咁多s8巴打都有玩
揸下手先
更新完 好多嘢都順左

巴打可以試下熄左聲佢 好似冇咁lag
屌你老母samsung
5千7買部電話
傳說對決一團戰就3, 40 fps
要上網睇點搞順啲
入game又要set下粒子品質畫面質素咁
想點
搞呢搞路以為用緊千幾蚊既機
屌你老母samsung
5千7買部電話
要上網睇點搞順啲
想點

點解唔係屌傅說對決垃圾?
屌你老母samsung
5千7買部電話
要上網睇點搞順啲
想點

點解唔係屌傅說對決垃圾?

samsung 更新左兩次
兩次 fps 都差左
點解係屌隻game ?
打字果時轉手寫有無setting 可以方便啲
成日要重新開一次個keyboard 有啲煩
仆街Samsung 真係好撚廢
仆街Samsung 真係好撚廢

唉 android O有冇確實時間表
sony 提供ldac技術即刻有android O

小米 華為都跟住
S8+
官方話2.0
有人又話4.0都得

謝謝

2.0

我插3.0 火牛都係行2.0

快叉除非好緊急先用 平時慢叉無咁傷電

+1

我玩傳說都係咁

原來咁多s8巴打都有玩
揸下手先
更新完 好多嘢都順左

一樣,撞信長開斬疾到
屌你老母samsung
5千7買部電話
要上網睇點搞順啲
想點

唔好用18:9個Full screen就好順開全高
邊到買s8 穩陣???

豐澤=百記 > 衛訊 =cmk= 中原=鐳射

我玩傳說都係咁

原來咁多s8巴打都有玩
揸下手先
更新完 好多嘢都順左

一樣,撞信長開斬疾到

係直情遊戲設定嗰度熄聲試下

我玩傳說都係咁

原來咁多s8巴打都有玩
揸下手先
更新完 好多嘢都順左

一樣,撞信長開斬疾到

真係得

我玩傳說都係咁

原來咁多s8巴打都有玩
揸下手先
更新完 好多嘢都順左

一樣,撞信長開斬疾到

真係得

三星更新都柒過人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞